marți, octombrie 3, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Situație bizară într-un spital: capul unei femei a explodat pe masa de operație

Medicii unui spital din India s-au confruntat cu o situaţie total neobişnuită. Capul unei paciente a explodat în timpul unei proceduri de aspiraţie gastrică.

Sheela Devi, o femeie în vârstă de 40 de ani, a fost adusă joi în stare critică la un spital din Aligarh, în statul Uttar Pradesh, după ce a înghiţit o substanţă toxică. Potrivit „Times of India“, medicii au încercat să o salveze, dar s-au confruntat cu o situaţie total neobişnuită. În timp ce efectuau o procedură de aspiraţie gastrică, capul femeii a explodat, provocându-i decesul. Potrivit unui medic, explozia a a avut loc în cavitatea bucală.

Medicii cred că femeia s-ar fi intoxicat cu o pastilă ce conţinea fosfură de aluminiu, un pesticid întâlnit mai ales în ţările în curs de dezvoltare. „Explozia a avut loc când (gazele emise de fosfura de aluminiu, n. red.) au intrat în contact cu acidul gastric“, spune un medic pentru „The Times of India“.

Citeste mai mult: adev.ro/prnqjp

Foarte interesant și..  Mistere regale. Povestea nebuna de dragoste dintre Principesa Margareta si un fost premier britanic

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.