ŞOCANT! Copii surzi violaţi de preoţi cu ajutorul unei călugăriţe - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

ŞOCANT! Copii surzi violaţi de preoţi cu ajutorul unei călugăriţe

Published

on

RECOMANDARE
Metode simple si naturale ca sa scapi de pete, negi, alunite și excrescențe ale pielii fără tratamente costisitoare

Caz cutremurător în Argentina. O călugăriţă romano-catolică a fost arestată, fiind suspectată că ar fi ajutat un preot să abuzeze sexual de copii surzi şi că ar fi agresat fizic ea însăşi mai mulţi elevi din același liceu, potrivit independent.co.uk, citat de b1.ro.

Polițiștii au indentificat-o pe Kosaka Kumiko (42 de ani) o călugăriță care a lucrat la Institutul Antonio Provolo, din Argentina, în perioada 2004 şi 2012.

Individa a fost acuzată de o elevă  că a obligat-o să poarte un scutec pentru a se putea observa sângerările după ce a fost violată de preotul Horacio Corbacho.

Kosaka Kumiko în momentul arestării. Foto: Independent

Preotul a fost arestat de oamenii legii împreună cu colegul său, preotul Nicola Corradi şi alţi trei bărbaţi, anul trecut, acuzat că a abuzat sexual cel puțin 24 de elevi ai institutului. Pot să rămână închiși între zece şi 50 de ani.

Din spusele victimelor, preoţii ar fi violat vaginal şi anal mai multe eleve şi le-au forţat să le facă sex oral în dormitoarele, băile, gradina şi beciul şcolii, care se află în apropiere de Buenos Aires.

Preotul romano-catolic Horacio Corbacho. Foto: Daily Mail

Copiii au povestit cum au fost violaţi de către cei doi preoţi romano-catolici, în mod repetat, lângă chipul Fecioarei Maria.

Horacio Corbacho (stânga) şi Nicola Corradi (în scaunul cu rotile). Foto: Daily Mail

„Ne spuneau mereu că e un joc. Hai să ne jucăm! şi ne duceau în baia fetelor”, a declarat una dintre victimele abuzate la şcoala argentiniană, potrivit dailymail.co.uk.

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Planta cu o mie de virtuți. Este recomandată de medici pentru tratamentul bolilor digestive, a sistemului nervos sau afecțiunilor respiratorii

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***