marți, decembrie 5, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

„Intr-o luna am devenit soldat, criminal si prizonier”

Războiul deschis al Rusiei împotriva Ucrainei continua. Din cauza dorinței sale maniacale de a pune mana pe Ucraina in trei zile, Putin a aruncat in lupta chiar si recruți si „alternative” – recruți care lucrează in lucrări publice in loc de recrutare.

Articolul Soldat rus luat prizonier in Ucraina: „Intr-o luna am devenit soldat, criminal si prizonier” apare prima dată în Noutati.Info.

Următorul prizonier, care a fost înrolat in armata pentru doar o luna, vorbește despre asta in videoclipul SBU.

„In aceasta luna, am reușit sa devin militar rus, apoi criminal de război, iar acum – prizonier de război”, – spune ocupantul.

El însuși admite ca armata rusa nu este puternica, ci pur si simplu „lunga”. Si multe unități de trupe – balastul obișnuit.

„Misiunea noastră militara este o distragere a atenției. De fapt, s-a tras asupra noastră in timp ce cineva mai pregătit isi făcea treaba.”

Acum depune mărturie împotriva altor invadatori si ajuta SBU sa aducă cazul la tribunalul de la Haga. Nu spera la mântuire, „pentru ca Rusia nu ia nici măcar cadavrele soldaților”. Iata, armata „puternica” a lui Putin… Ucraina va câștiga cu siguranță!

Reamintim, in zona Kiev in 12 martie  au loc lupte aprige. Exista patru zone principale periculoase in regiune in care invadatorii rusi încearcă sa avanseze.

Foarte interesant și..  Rusia spionată masiv: „56 de avioane straine au efectuat recunoasteri aeriene in apropierea frontierelor de stat ale Rusiei”

Articole asemănătoare