miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Șoșoacă, viitorul Președinte al României încă din primul tur. „Mi-au spus nişte băieţi care fac sondajele că procentul meu este atât de mare încât următorii trei la un loc nu mă pot ajunge”

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, a declanșat o controversă aprigă afirmând că sondajele care o creditează cu un procent în jur de 5% sunt măsluite, susținând că de fapt procentul ei este de peste 25%. Aceste afirmații au stârnit un val de discuții în mediul politic și public.

Conform sursei sale, care pretinde că ar avea conexiuni apropiate de Serviciul Român de Informații (SRI), Diana Șoșoacă a susținut că cifra reală a susținătorilor ei este mult mai mare decât sugerează sondajele de opinie. În plus, ea a menționat că partidul pe care îl conduce, SOS România, ar fi cotat în sondaje cu aproximativ 20%, ceea ce ar pune formațiunea politică pe o traiectorie de creștere semnificativă.

Pe lângă acuzele aduse sondajelor, Diana Șoșoacă a adus în discuție și o presupusă încercare a liderului AUR, George Simion, de a o atrage înapoi în partid. În urma alegerilor din 2020, Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR, iar acum sugerează că George Simion ar fi interesat să o readucă în partid pentru a-și spori procentajul de susținere. Această afirmație a accentuat tensiunile deja existente între ea și AUR.

Cu toate acestea, afirmațiile senatorului Șoșoacă au fost întâmpinate cu scepticism și critici din partea altor figuri politice, care au pus sub semnul întrebării sursele și credibilitatea informațiilor prezentate. De asemenea, AUR a respins vehement acuzațiile făcute de Diana Șoșoacă și a reiterat poziția sa ca partid anti-sistem.

„V-am spus de foarte mult timp ca eu sunt undeva acolo foarte sus în sondaje, ştiu asta. Mulţi mă întreabă dacă nu candidez. Dacă nu aş avea sprijinul poporului român nicio televiziune n-ar da în nimeni. De ce îmi cere Simion să mă unesc cu AUR dacă au în sondaje procente? Uitaţi-vă la diferenţa dintre sondajele false. Singurele sondaje adevărate sunt cele ce le face SRI de 4 ori pe an. La ora actuală sondajele stau în felul următor. Palada a spus că Diana Sosoaca are 25 la sută la prezidenţiale. Dacă mă uit la sondaje, mi-au spus nişte băieţi care fac sondajele că procentul meu este atât de mare încât următorii trei la un loc nu mă pot ajunge. N-ar mai fi nevoie de al doilea tur.

Foarte interesant și..  Geniul României care nu a aparut în presă! La 13 ani a câștigat 90 de medalii, dintre care 70 de aur!

Veţi vedea cum vor comasa alegerile şi oamenii vor fi plătiţi să voteze cu altul. Au început să mă lase să vorbesc, să nu mai dea în mine, pentru că şi publicitatea negativă este tot publicitate. Se apropie alegerile şi nu au niciun interes. Ei nu pot să nu facă emisiuni cu mine pentru că au cel mai mare rating. Publicitatea face bani. S.O.S. România este cotat între 18-21 la sută, nu a ajuns la procentele mele pentru că domnii de la Haules induc în mentalul colectiv ideea că eu mai fac parte din AUR. Eu am fost dată afară din AUR acum 2 ani jumătate.

Ei au interesul că partidul lor să mai fie votat. Partidul lor nu mai este votat. Cele mai multe procente le culege datorită mie că oamenii cred că sunt în AUR. Este o manipulare, spun toţi partidul Dianei Șoșoacă, nu-i spun numele. O parte a sistemului care a creat AUR are nevoie de mine. De acolo e cererea lui Simion de a mă întoarce. Cum să mă întorc acolo unde m-au dat afară? Eu am onoare. Le-am zis oamenilor că eu plec dacă oamenii mei vor să se unească cu AUR. Voi candida independent atunci. Oamenii sunt minţiţi şi manipulaţi”, a transmis Diana Șoșoacă, pentru Bzi.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.