marți, decembrie 5, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

„Știam că am murit”. Ce se întâmplă cu adevărat când mori: un bărbat de 55 de ani povestește experiența sa, după ce a fost „reînviat”

Ce se întâmplă când mori? Este întrebarea la care toată lumea este disperată să afle răspunsul.

Kevin Hill, un scriitor din Derby, Anglia, în vârstă de 55 de ani, a trecut prin momente dificile în ultimul an, fiind diagnosticat cu calcifilaxie, o boală rară și gravă care a cauzat acumularea de calciu în vasele mici de sânge ale țesuturilor grase și ale pielii sale. Acest lucru a provocat dureri crunte și multiple complicații medicale, scrie Dailymail

În vara anului 2021, Kevin a început să aibă umflături la picioare, din cauza reținerii excesive de apă. După ce a consultat medicii, a fost internat în spital, unde a petrecut un an, în timp ce medicii îi îngrijeau boala. Cu toate acestea, starea sa de sănătate s-a agravat atât de mult încât a pierdut mult sânge și inima i s-a oprit brusc.

Datorită intervenției medicilor și unei minuni, Kevin a fost readus la viață și acum este cunoscut ca „omul miracol”. Recent, a împărtășit public experiența sa dintre moarte și revenirea la viață, descrisă ca fiind o senzație de separare de corp și de a fi într-un tărâm spiritual, dar într-un mod pașnic și conștient.

„Știam că am murit. Eram separat de trupul meu”, a spus Kevin. „Personalul medical continua să intre și să iasă în încercarea de a opri sângerarea. Știam că nu era timpul meu să mor”, a adăugat el.

După ce și-a revenit, Kevin a fost supus unei operații de corecție a valvei cardiace, care a cauzat ulterior calcifilaxia. A luptat cu boala timp de luni de zile, pielea lui fiind extrem de iritată și sângerând pe picioarele sale timp de trei zile. A pierdut atât de mult sânge încât inima i s-a oprit din nou, dar a fost readus la viață cu succes de medici.

Acum, Kevin se află în faza finală de recuperare și este acasă, alături de soția sa, Camille Hill, în vârstă de 52 de ani. Deși încă simte dureri la piciorul drept, el spune că este departe de cum a fost și că este mulțumit de progresul pe care l-a făcut.

Foarte interesant și..  Profesor universitar: "Se află doar în mintea noastră. Moartea nu este reală, ci o iluzie generată de conștiința noastră. Viața nu se sfârșește când corpul moare și poate dura pentru totdeauna"

Kevin Hill a fost un om puternic și a luptat cu toate forțele împotriva bolii sale. A reușit să treacă prin momente grele, dar a supraviețuit și acum este în continuare un exemplu de curaj și perseverență.

Foarte interesant și..  Medicul care a ieșit din corpul său și "a trăit moartea"

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.