duminică, aprilie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

A strâns toată iarna sticle de plastic și le-a dus la casa sa de vacanță. Vecinii au râs de el, dar grădina i-a fost de nerecunoscut!

O familie cu patru membri aruncă într-un an circa 300 de sticle din plastic. Ele reprezintă un material excelent pentru reciclat.

Refolosind plasticul, protejăm mediul înconjurător şi totodată economisim bani.

Pentru primăvară, Perfect-ask.com va prezintă modalitatea de a meşteri un solar din sticle obişnuite de plastic.

Un scoţian a străns în trei luni 7000 de sticle de plastic,  dintre  care  a  ales 1000 şi a construit un solar de 2 m lungime, 2 m lăţime şi 1.9 m  înălţime.

Cel mai anevoios lucru în procesul de construire a solarului este  curăţarea  sticlelor de etichete. De asemenea, trebuie de găsit un spaţiu  pentru depozitarea sticlelor .

Pentru solar a făcut un cadru de lemn, apoi a  îmbrăcat sticlele  una  peste  alta, punând gâtul sticlei în tăietură de la fundul sticlei precedente. A fixat construcţia, a pus sticlele pe tije de lemn şi le-a uns cu lipici pentru a se fixă.

Iată cum puteţi confecţiona din sticle ţiglă. Tăiaţi gâtul şi fundul sticlei. Apoi tăiaţi corpul sticlei pe mijloc. Uniţi bucăţile cu un capsator.

Sursa: stiri.magazinuldecase.ro

Foarte interesant și..  Cel mai nemilos polițist din istoria României. Tâlharii, corupții sau proxeneții înghețau când îi auzeau numele

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.