luni, iunie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Striga că-i obeză, că-i grasă. Statea la masă și nu știu, mânca semințe și striga întruna la mine

Medicul căruia Colegiul Medicilor din Satu Mare i-a ridicat dreptul de a practica medicina după moartea Ștefaniei se numește Raul Alexandru Pop. Decizia a fost luată în unanimitate de voturi. Concret, medicul Raul Pop nu mai poate profesa pe teritoriul României. Medicul poate să atace decizia Colegiului Medicilor Satu Mare în termen de 15 zile de la comunicare la Comisia Superioară de Disciplină a Colegiului Medicilor din România.

”Considerăm că pentru prevenirea unor tragedii se impune sancționarea abaterilor disciplinare comise de medicul Raul Pop Alexandru să se aplice sancțiunea cea mai drastică, respectiv retragerea calității de membru al Colegiului Medicilor din România”, se arată în decizia Colegiului Medicilor din Satu Mare.

Medicul Raul Alexandru Pop a fost trimis în judecată sub acuzația de ucidere din culpă de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. Judecătorii urmează să se pronunțe asupra eventualei culpe a medicului sătmărean în cazul decesului Ștefaniei Racz, eleva de 15 ani care a încetat din viață la Unitatea de Primire Urgențe, în cursul anului trecut, în urma unui stop cardio-respirator.

Raul Alexandru Pop era de gardă în momentul încare Ștefania a ajuns la UPU. Potrivit…

Citește continuarea pe RomaniaTV.net

Foarte interesant și..  Mesaje și urări de Paște pe telefon care te lăsa fără bani în cont instant. Avertismentul autorităților pe care trebuie să-l știe toți românii de sărbători

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.