miercuri, noiembrie 29, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cum se prepara „antibioticul saracului” si cum se administreaza

Racelile ne dau mari batai de cap, mai ales in sezonul rece. Trebuie sa ne hranim corespunzator, sa ne hidratam pe masura si sa incercam sa evitam zonele foarte aglomerate, unde virusurile cauta noi victime.

In plus, putem lua medicamente, atat preventiv, cat si dupa ce simtim ca raceala s-a instalat. Daca nu esti adeptul medicatiei, avem o alternativa impotriva racelilor. Se numeste antibioticul saracului(deoarece nu e deloc costisitor) si e 100% natural.

Medicul Virginia Faur este recunoscut pentru remediile naturiste pe care le recomandă în prevenirea și tratarea afecțiunilor minore.

E sezonul răcelilor, vremea se schimbă, iar acum virusurile și bacteriile își fac de cap. Nu toți oamenii au un organism puternic, un sistem imunitar care să îi ferească de boli, fapt pentru care cei mai mulți răcesc în această perioadă.

Doctorul Virginia Faur recomandă o rețetă denumită generic antibioticul săracului, asta deoarece costă foarte puțin. Remediul de mai jos tratează infecțiile respiratorii și răcelile sezoniere.

Aveți nevoie de 40 de grame de cimbru uscat, miere de albine și un borcan mic. Puneți mai întâi cimbrul în borcan și adăugați mierea peste el, până la gura borcanului.

Lăsați amestecul două săptămâni pentru filtrare. În tot acest timp, elementele pe care le conține cimbrul și antioxidanții din miere vor forma un puternic antibiotic natural.

Luați de trei ori pe zi din acest leac (lingurițe mici, în special înainte de masă) și veți începe să simțiți o îmbunătățire a stării de sănătate imediat.

E important de precizat că între ultima linguriță de peste zi și următoarea trebuie să treacă 8 ore. Nu exagerați cu acest tratament, oricât de bun este gustul mierii cu cimbru.

Foarte interesant și..  Un remediul care te scapă de efectele nocive ale fumatului. Ai nevoie de o nucă uscată și puțină apă

sursa exquis.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.