Uimitor! O familie din București își donează apartamentul complet mobilat. Afla dacă te incadrezi
Connect with us

INEDIT news

Surpriză! O familie din București își donează apartamentul complet mobilat. Afla dacă te incadrezi

Published

on

RECOMANDARE
Plaja ascunsă - cel mai ciudat loc din lume. Teritoriul este protejat prin lege și este ferit de ochii turiștilor

Nu este o gluma! O familie din București a ales să facă un gest uimitor, care pentru multi romani este greu de crezut. A postat un anunț pe internet in care scrie ca-si donează apartamentul unei persoane cu probleme financiare sau unui elev/student cu rezultate excepționale la învățătură,  dar fără posibilități materiale.

Pe site-ul opece.eu, a apărut un anunț surprinzător:

Donez apartament 2 camere in Bucuresti

Donez unui caz social sau unei familii cu, copii care nu are o locuinta apartament cu 2 camere in Bucuresti zona Militari. Pretendentii donatiei trebuie sa faca dovada situatiei lor prin documente oficiale. De asemenea donatia se poate indrepta si catre un elev/student cu rezultate exceptionale la invatatura dar fara conditie materiala. Apartamentul se doneaza cu tot ce este in el. Daca te intrebi de ce ar dona cineva un aparatament in loc sa-l vanda, raspunsul este ca eu si familia mea avem mai mult decat putem cheltui plus ca ne mutam definitiv in S.U.A. 

PENTRU A INTRA IN CONTACT CU PROPRIETARII DORITORII TREBUIE sa completeze un formular in subsolul pagini cu numele, telefonul, adresa de e-mail si mesajul prin care, pretendentii dovedesc ca se incadreaza in conditiile amintite mai sus. ATENTIE! NU LASATI MESAJELE AICI: TREBUIE SA INTRATI PE SITE-ul OPECE.EU SI SA COMPLETATI FORMULARUL DE ACOLO! MESAJELE DE AICI NU PRIMESC RASPUNS!

apartament donatie 1 apartament donatie 2 apartament donatie

Gestul familiei din Bucuresti este incredibil mai ales ca cele mai multe persoane ar fi ales să îşi vândă locuinţa, nu sa o doneze. 

Întrați deci pe site-ul opece.eu si inscrieti-va la un apartament gratis in Bucuresti!

loading...
9 Commentarii

9 Comments

 1. dana

  Aug 31, 2015 at 7:39 pm

  sincer eu nas crede ca se oate asa ceva asa ca nici nu as indrazni sa sper la asa ceva va doresc o zi buna si dumnezeu sa va binecuvanteze

 2. Diana

  Aug 31, 2015 at 6:40 pm

  Oameni buni, nu intelegeti ca trebuie sa intrati pe opece.eu pentru a completa formularul? Doar acelea se iau in considerare. E pacat sa asteptati un raspuns care oricum nu va veni la comentariile de aici:)

 3. balaj cristina

  Aug 31, 2015 at 5:28 pm

  buna sant din arad o mama singura cu 2copii minori stam intr o gars cf1 e mic dar e curat venitul financ ma term psihic e doar300lei lunar as vrea pt copii ceva mai bun nu am nimic de pierdut oriunde m as duce in lume cu ei daca stiu ca le pot oferi ceva mai de trai copii nu merita stres si alte neajunsuri va multumim stam in arad telef 0745880686

 4. ruse violeta

  Aug 31, 2015 at 5:25 pm

  am fost evacuata din casa mea in 2011de fosti proprietari de atunci a inceput cosmarul vietii mele stau cu chirie am un copil de 18 ani muncesc numai pentru a plati datoriile casei muncesc pe un salariu de mizerie de 900 ron sotul este zidar . am dosar la primarie din 2001 dar fara nici un rezultat. va multumesc si dumnezeu cu voi

 5. varga aurelia

  Aug 31, 2015 at 5:23 pm

  da asa este

 6. Mnda...pot numai sa va felicit,mule persoane sunt in situatii financiare precare,din pacate ma numar si eu printre ele,sunt casatorit ,locuim in Oradea cu chirie,avem rate la banca,din cauza ca nu am avut posibilitatea sa platim am fost executati silit,so

  Aug 31, 2015 at 4:57 pm

  Felicitari

 7. Mihai Jitianu

  Aug 31, 2015 at 4:48 pm

  Felicitari! Asa gest, mai rar! Foarte rar intalnesti asa oameni! Multa bafta in SUA si sper ca cel mai potrivit om sa primeasca apartamentul dumneavoastra!

 8. nistor cristina teodora

  Aug 31, 2015 at 4:45 pm

  am treizeci si unu de ani sunt bolnava de inima si am o pensie de invaliditate de 270 de lei si una de 450 si am si am fost diacnosticata cu schizofrenie paranoida an 5 frati si stam toti cu parinti eu nu am posibilitate sa imi construiesc o casa dupa ce mor parinti mama are 69 de ani iar tata optzeci si are cancer de colon va las si numarul meu de telefon 0765018305
  daca doriti intrati pe adresa mea de facebook cristi teodora

 9. Danut

  Aug 31, 2015 at 4:20 pm

  Asta este o familie cu suflet, vreau sa va felicit pentru lucrul pe care il faceti! Respect!

Lasă un răspuns

INEDIT news

Românii care-şi construiesc sau renovează casa pot primi 40.000 de lei de la stat

Published

on

By

RECOMANDARE
Cel mai ciudat oraș din lume. A fost construit sub o stâncă

Cetățenii români care îşi construiesc sau renovează casa folosind materiale ecologice pot primi până la 40.000 de lei, conform programelor Casa Verde Clasic şi Casa Verde Plus lansate marţi în dezbatere publică de Ministerul Mediului, redlateză Mediafax.

Prima componentă, Casa Verde Clasic, prevede ca Ministerul Mediului să asigure finanţare pentru instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energii regenerabile.

,,Prin acest program, românii pot face trecerea sau completarea sistemelor de încălzire pe care le au acasă cu cele care utilizează energie regenerabilă, respectiv panouri solare sau pompe de căldură. Pentru panouri solare, populaţia primeşte o finanţare de 6.000 de lei, este suficientă pentru achiziţia unui sistem care să asigure apa caldă menajeră într-o casă standard.

Am alocat pentru populaţie 50% din bugetul total al programului, (…) care însumează 138 de milioane de lei. Această sumă va fi distribuită unitar, în toate judeţele ţării, iar populaţia va depune şi va semna contractul de finanţare la Agenţia de Protecţie a Mediului din judeţul respectiv”, a spus ministrul Mediului.

Cei care îşi vor monta pompe de căldură pot deconta, potrivit propunerii Ministerului, până la 8.000 de lei, ceea ce reprezintă circa 70-80% din costul de cumpărare şi instalare, afirmă reprezentanţii Ministerului Mediului.

Programul urmărește finanţare şi pentru administraţiile locale care vor investi în panouri fotovoltaice, turbine eoliene, pompe de căldură, sau sisteme care utilizează biogazul pentru a produce energie electrică.

În acest mod, localităţile cu peste 100.000 de locuitori ar putea accesa până la patru milioane de lei, cele care au între 50.000 şi 100.000 locuitori pot beneficia de maximum trei milioane de lei, aşezările cu o populaţie cuprinsă între 20.000 şi 50.000 de persoane pot primi cel mult două milioane de lei, iar localităţile care au între 2.000 şi 20.000 de oameni ar putea primi cel mult un milion de lei.

Şi administraţiile locale ale comunelor sau satelor, care au mai puţin de 3.000 de persoane, vor putea accesa până la 500.000 de lei, pentru a monta panouri fotovoltaice sau pompe de căldură.

Prin programul Casa Verde Plus, Ministerul Mediului vrea să acorde finanţare românilor care îşi construiesc sau renovează locuinţele folosind termosisteme din materiale ecologice, sisteme de acoperişuri verzi, sisteme de monitorizare şi eficientizare a consumului de energie, apă, gaz, precum şi sisteme eficiente de iluminat pe bază de led, cu un consum redus de energie şi durată de viaţă superioară.

Persoanele fizice pot avea o finanțare de până la 40.000 de lei, cu condiţia ca materialele folosite să fie pe lista celor ,,prietenoase” cu mediul înconjurător.

,,Românii pot folosi aceşti bani pentru a-şi izola casele cu materiale ecologice cum ar fi: cânepa, lâna, vata minerală bazaltică, pluta, perlitul, celuloza sau zidăria din cânepă şi var”.

Instituţiile statului care au în administrare şcoli, grădiniţe, policlinici şi spitale, cămine pentru bătrâni, centre de plasament, cantine sociale, centre de reabilitare sau adăposturi de noapte, pot accesa fonduri prin programul Casa Verde Plus pentru a le termoizola.

Suma maximă alocată unui proiect este de până la 500.000 de lei, sumă care nu trebuie să depăşească 90% din valoarea totală a proiectului.

Casa Verde Plus, beneficiază de un buget total de 45 de milioane de lei, din care 12 milioane de lei sunt destinate persoanelor fizice, se arată în proiectul pus în dezbatere publică.

Mai multe despre acest program găsiți aici 

RECOMANDARE
Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***