Acasă Recomandate Tămâia te scapă de chisturile de pe ficat, plămâni, rinichi și ovare

Tămâia te scapă de chisturile de pe ficat, plămâni, rinichi și ovare

În prima săptămână, în fiecare dimineață, se înghite înainte de masă un bob de tămâie

0

Rășina arborelui boswellia sacra, tămâia, este utilizată de mult timp pentru proprietățile sale antiinflamatorii. Cercetătorii au constatat că distruge și celulele canceroase de la nivelul ovarelor. Substanța pe care o conține face eficientă chimioterapia.

Specialiștii britanici consideră că tămâia ar putea fi folosită mai ales în cazurile în care cancerul se dovedește rezistent la tratamentele clasice. Tămâia se utilizează ca ingredient și în medicina populară românească.

Tămâia este totodată un tratament adjuvant promițător și în cazul tumorilor maligne pe creier întrucât aceasta poate distruge formele de leucotrine care se formează de regulă în jurul tumorilor, scăzând totodată riscul de apariție a leziunilor cerebrale.

Deși efectele antitumorale sunt susținute prin numeroase studii, tratamentul cu extract de tămâie va fi administrat doar sub atenția unui medic specialist, și nu trebuie să înlocuiască alte tratamente și proceduri deja recomandate în astfel de afecțiuni.

Pe lângă proprietățile antiinflamatorii și antitumorale dovedite, tămâia ajută organismul să se protejeze împotriva infecțiilor virale și bacteriene prin normalizarea producției de imnunoglobuline G, anticorpi produși de sistemul imunitar pentru apărarea împotriva agenților patogeni.

Un tratament ce topește  chisturile de pe ficat, plămâni, rinichi și ovare se bazează pe tămâie.

Iată care este modul de administrare:

În prima săptămână, în fiecare dimineață, se înghite înainte de masă un bob de tămâie albă, învelit în pâine (ca să nu atingă dinții pentru că poate determina apariția cariilor).

În următoarele două săptămâni se procedează la fel, dar din două în două zile. În paralel se beau 3-4 căni de ceai cu traista ciobanului înaintea meselor principale și chiar între mese în loc de apă.

Foarte interesant și..  Axul nucilor – sursă de sănătate. E o greşeală să le aruncați!

Sursa citată recomandă, ca pentru un diagnostic stabilit corect, să se consulte un medic specialist.

Vezi mai multe pe vegis.ro


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentCodul Muncii ar putea fi modificat! Românii vor lucra și o zi din weekend, ca pe timpul lui Ceaușescu
Articolul următorTransformare radicală pentru Nelu Curcă din serialul La Bloc. Cum e viața sa la mănăstire