vineri, aprilie 12, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Tânără de 14 ani, bolnavă de cancer a ales să fie înghețată la – 196 de Grade Celsius. „Am doar 14 ani și nu vreau să mor. Cred că această metodă îmi oferă o șansă de a fi tratată”

Tatăl unei fete de 14 ani, care este primul copil britanic care a fost criogenizat, se teme că aceasta se poate trezi peste 200 de ani şi nu va mai cunoaşte pe nimeni, nu va mai avea familie şi nici amintiri.

Potrivit publicației britanice DailyMail, fata, ce suferea de cancer a murit in 2016 şi acum se află într-un rezervor criostatic, la o temperatură de -196 grade Celsius, în interiorul Institutului de Criogenie, din Michigan (SUA). Deși mama și-a dat acordul pentru această procedură, tatăl, bolnav de cancer, și-a exprimat refuzul vehement, invocând modalitățile brutale prin care se realizează acest lucru.

Am fost rugată să explic de ce am ales să fiu supusă acestei metode bizare. Am doar 14 ani şi nu vreau să mor, dar ştiu că acest lucru se va întâmpla. Cred că această metodă îmi oferă o șansa de a fi tratată şi de a mă trezi la un moment dat, chiar dacă acest lucru se va întâmpla şi peste mii de ani. Vreau să trăiesc şi cred că în viitor se va descoperi un tratament împotriva bolii mele. Vreau să am această șansa. Aceasta este dorința mea” a scris fata într-o scrisoare pe car e a lăsat-o înainte să moară.

Corpul său a fost preluat de către americani şi a început să fie răcit şi introdus în nitrogen lichid, iar acest proces a avut loc în Institutul de Criogenie din Detroit. Sângele şi fluidele corporale au fost înlăturate şi înlocuite cu o soluție similară cu antigelul.

Pentru ca sângele să fie din nou pompat în organism, se folosește  un mecanism special, iar pentru prevenirea deteriorării celulelor este administrat un tratament specific.

Foarte interesant și..  Apelul venit de la Organizația Mondială a Sănătății: Eliminați urgent din hrană dumneavoastră aceste 7 alimente. Ele sunt responsabile de hrănirea cancerului

Este prima oară când se cere ca o persoană decedată să fie readusă la viaţă prin această metodă. Martin Ingvar, neurolog la Institutul Karolinska din Suedia, este de părere că cei care se ocupă de acest proces sunt doar nişte șarlatani.

Citește mai multe pe descopera.ro

Articole asemănătoare