luni, iulie 15, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Tânăra din Slatina care este admisă la trei universități de drept internațional din Olanda

Andreea Dobre, este tânăra de 18 ani care cucerește mediul academic din Olanda și este admisă la trei universități de Drept Internaţional; Groningen, Maastricht şi Tilburg. Andreea a participat la concursuri de matematică internaționale și olimpiade, unde a reușit să adune sute de medalii.Pasionată de mică de cercetare și inovație, tânăra visează să devină avocat specializat în drepturile omului.Ea este și profesor voluntar și oferă cursuri gratuite de matematică pentru elevii de clasa a IX-a.

Andreea Dobre provine dintr-o familie de oameni simpli, mama ei fiind angajată la Primăria Slatina, iar tatăl său este reprezentant de vânzări.Părinții ei sunt foarte mândri și au sprijinit-o în toate proiectele sale încă de la început.

Mama ei povestește într-un interviu oferit pentru Stirideolt, că Andreea este un copil extraordinar și o binecuvântare pentru ei.Mama mai spune că eforturile lor nu au fost în zadar și că nu are cuvinte să-și exprime bucuria care o simte datorită realizărilor fetei. Totodată spune că atât ea, cât și tatăl Andreei au sprijinit-o în tot ce și-a propus și ca urmare a fost admisă la trei universități din Olanda și va merge la Groningen, pentru că vrea să devină avocat pe drepturile omului.

Andreea are o pasiune de mică pentru matematică și consideră că acest lucru a ajutat-o să își dezvolte logica, creativitatea şi cumva capacitatea de a deduce raţionamente.Îi place mult să lucreze cu oamenii, de aceea predă și ca profesor voluntar în cadrul Fundaţiei Dan Voiculescu.

Această fundație se implică în mod constant în sprijinirea și promovarea copiilor excepționali ai României.

Universitatea din Groningen-Olanda, unde tânăra va alege să studieze este o universitate de prestigiu care se află în prezent în topul 100 de universități de cercetare cu o perspectivă globală.

Foarte interesant și..  Transformare radicală pentru Nelu Curcă din serialul La Bloc. Cum e viața sa la mănăstire

Fondată în 1614, universitatea este una dintre cele mai vechi universități de cercetare din Olanda.

Universitatea din Groningen are o reputație ridicată pentru predarea și cercetarea academică și oferă o gamă variată de programe de studii interesante, foarte apreciate.

Cu siguranță că Andreea Dobre va avea succes în continuare în cadrul acestei universități de renume,pentru a-și împlini visul de a ajunge avocat.Noi nu putem decât să o felicităm pentru performanțele sale și să îi dorim în continuare multă dedicare și succes în tot ceea ce face pentru a-și atinge visul.

Vezi mai multe aici 

Articole asemănătoare