TATĂL și FIICA erau în SUPERMARKET, dar când ceilalți clienți au înțeles DE CE fetița MERGE atât de CIUDAT, au sunat TOȚI în același timp la POLIȚIE! Motivul e cu adevărat ȘOCANT - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

TATĂL și FIICA erau în SUPERMARKET, dar când ceilalți clienți au înțeles DE CE fetița MERGE atât de CIUDAT, au sunat TOȚI în același timp la POLIȚIE! Motivul e cu adevărat ȘOCANT

Published

on

RECOMANDARE
Locul de unde poți cumpăra roșia cu gust de ananas sau pepenele cu gust de coniac

Imaginile unui bărbat care își trăgea fiica de păr în supermarket au devenit virale, motivul e unul cu adevărat trist!

Erika Burch își făcea cumpărăturile la supermarketul din cartierul ei, ca de obicei, atunci când a văzut un bărbat care își trăgea fetița de păr printre rafturi. Bărbatul chiar era tatăl fetei.

Îi ținea părul micuței strâns peste mânerul căruciorului de cumpărături. Burch a declarat că tot auzea cum fetița îl implora mereu să se oprească, ea spunea aproape plângând: ,,Promit că nu mai fac! Te rog oprește-te!”.

rika a înțeles că trebuie să ia măsuri imediate, iată ce a făcut: în primul rând a făcut poze detaliate în timp ce bărbatul îi făcea propriei fiice acest lucru brutal, apoi i-a spus să îi dea drumul, dar acesta i-a răspuns că ar trebui să-și vadă de treaba ei și să nu se bage unde nu-i fierbe oala. Erika nu s-a lăsat: ,,Nu, în momentul ăsta fetița este treaba mea și vreau ca în acest moment să îi dai drumul la păr!”.

Apoi Burch a contactat poliția, dar aceștia i-au spus că știau de incident. Se pare că poliția a primit multe apeluri despre acest copil chinuit în acea seară și au asigurat-o că acest caz este investigat cu mare atenție. Dar sergentul cu care a vorbit i-a mai spus ceva: că omul avea tot dreptul să-și disciplinceze în acest fel fiica și că pentru ca acest incident să fie considerat un abuz, ar trebui ca pe corpul fetei să existe răni.

Iată ce mărturisește femeia, după ce a făcut tot ce a putut pentru această fetiță: ,,Oamenii îmi spun că greșesc pentru că mă implic atât de mult pentru ea, dar poți disciplina un copil și fără să îl tragi de păr printre rafturile supermarketului. Am vrut să o ajut pentru ca ea să știe că nimeni nu are dreptul să se poarte așa cu ea”.

Tu ce crezi, ce a făcut acest tată este un abuz asupra minorului, sau nu? Dacă vrei ca toată lumea să afle că DISCIPLINA de acest tip nu este normală, te rugăm să DISTRIBUI acest material. Poate ajută…

Sursa: stirile.site

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Cum a ordonat Vladimir Putin, în 2014, ca un avion cu 110 pasageri la bord să fie doborât

Published

on

RECOMANDARE
Locul de unde poți cumpăra roșia cu gust de ananas sau pepenele cu gust de coniac

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat în 2014 ca un avion de pasageri despre care existau informaţii că ar fi avut o bombă la bord să fie doborât, a dezvăluit liderul de la Kremlin într-un documentar citat de Reuters.

În documentarul intitulat „Putin“, liderul de la Kremlin povesteşte că, pe 7 februarie 2014, cu puţin timp înainte de începerea ceremoniilor de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, a primit un telefon de la ofiţerii de securitate responsabili cu organizarea: „Mi s-a spus că un avion care circulă pe ruta Ucraina – Istanbul a fost capturat, iar persoanele răspunzătoare cer să aterizeze la Soci“, a declarat Putin în documentarul de două ore.

Piloţii avionului de tip Boeing 737-800, care aparţinea companiei turce Pegasus Airlines şi efectua o cursă între Harkov şi Istanbul, au anunţat că unul dintre pasageri avea o bombă şi că avionul trebuia să-şi schimbe destinaţia către Soci. La bordul aeronavei se aflau 110 pasageri, iar mai mult de 40.000 de oameni se aflau pe stadionul pe care urma să se desfăşoare ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice.

Putin a povestit că a cerut părerea ofiţerilor de securitate şi i s-a spus că planul de urgenţă pentru astfel de situaţii presupunea doborârea avionului deturnat. „Le-am spus: acţionaţi conform planului“, îşi aminteşte Putin. După câteva minute, preşedintele rus a primit un nou apel, în care a fost informat că a fost vorba despre o alarmă falsă – pasagerul era beat, iar avionul urma să-şi continue zborul spre Turcia. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a confirmat duminică informaţia din documentar.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***