sâmbătă, septembrie 23, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Primeşti 18.000 de dolari pe săptămână ca să stai 70 de zile în pat

Ți-ai dorit vreodată să stai în pat și să primești bani pentru asta? Ei bine, acum chiar este posibil acest lucru, iar câțiva candidați norocoși vor primi bani fără să facă nimic.

NASA caută voluntari dispuși să participe la studiul numit: Odihnă în pat. Participanții sunt nevoiți să stea întinși în pat timp de 70 de zile consecutive, iar pentru acest lucru primesc între 1200 $ și 18.000 $ pe săptămână.

Interesant este că, pe lângă faptul că persoanele înscrise la acest experiment dorm cât vor, ele pot citi cărți, au voie să se uite la televizor sau să se joace jocuri video și să folosească telefonul mobil oricât de mult doresc. Toate acestea cu o singură condiție: să stea culcați în pat. De asemenea, subiecţii nu au voie să primească vizite. În tot acest timp, ei vor beneficia de alimente care le vor permite să îşi păstreze greutatea constantă.

Te întrebi de ce fac acest experiment cei de la NASA? Ei bine, acest studiu este realizat în încercarea de a se găsi modalităţi de conservare a sănătăţii şi siguranţei astronauţilor în timpul călătoriilor. Ei vor să vadă cum reacționează organismul în cazul unei perioade mari de repaus.

NASA susține că prin acest experiment se urmărește a se cerceta trei lucruri importante. Cercetătorii vor să înțeleagă modul în care anumite schimbări ale funcțiilor organismului pot influența misiunile în spațiu, cum se vor efectua diverse sarcini în timpul misiunilor și, mai ales, pentru a găsi soluții în cazul unor problemele de ordin fizic pe care astronauții le pot întâmpina în timpul călătoriei. Mai precis, specialiștii NASA investighează condițiile în care se pot evita pierderile de masă musculară și cum pot menține în bună funcțiune sistemul osos și cel cardiovascular.

Foarte interesant și..  Un preot întoarce creştinismul pe dos. "IADUL este o invenţie a bisericii pentru a controla minţile oamenilor"

„Vrem să fim siguri că oamenii sunt pregătiţi pentru a petrece 70 de zile în pat. Nu oricine poate să facă asta. Nu orice tip de persoană este capabilă să stea atât în pat. Din momentul în care ei sunt calificaţi psihic pentru acest studiu, vom trece la exerciţii riguroase, fizice şi psihice, caracteristice unui astronaut. Ei trebuie să fie pregătiţi pentru tipuri de activităţi pe care le întreţin astronauţii”, a declarat omul de ştiinţă, Dr. Cromwell

Studiul este conceput pentru a analiza efectele pe termen lung ale imponderabilității asupra corpului astronauților. Pentru a simula imponderabilitatea, subiecții se vor întinde pe paturi concepute special, ce sunt ușor înclinate, astfel încât vor avea capul puțin mai jos decât nivelul picioarelor. În spațiu, forța gravitațională, care împiedică fluidele organismului să se deplaseze spre partea superioară a organismului, este foarte slabă.

Sursa: spynews.ro

Articole asemănătoare

33 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.