joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Terra – cu mult timp in urmă. Anul avea 480 de zile, iar planeta se rotea invers. Gravitația era mai mică, fapt ce a permis existența giganților

O istorie alternativă a omenirii ne arată Terra cu totul altfel. Sunt păreri, conform cărora, primii oameni au apărut pe alte planete: Venus și Marte. Schimbările climatice ireversibile de pe cele două corpuri cosmice i-au determinat pe oameni să se mute pe Pământ.

Cei rămași au decăzut ca civilizație datorită spiritelor negative. Geografii de marcă afirmă că la început pe Terra a fost un singur continent, dar mulți nu înțeleg cum s-a fragmentat acesta la început în două și apoi cele două în cele 7 continente de astăzi. Astăzi, unii consideră că America este un singur continent, iar alții că Australia este o insulă, deci se poate vorbi de 5 continente.

Se pară că în urmă cu sute de milioane de ani Pământul se rotea invers, iar anul avea 480 de zile. Gravitația era mai mică iar oamenii erau înalți, adevărați giganți  așa cum se menționa în Biblie și în legendele grecești. Mai târziu a avut loc o catastrofă, un impact cu un corp ceresc venit din centrul Galaxiei.

Zona de impact a fost partea în care se află Oceanul Pacific de astăzi. S-au produs schimbări majore: s-a schimbat sensul și viteza de rotire a Terrei și a crescut gravitația. Continentul unic, Pangaea, s-a fragmentat mai târziu, iar specia umană a înregistrat un declin. Oamenii s-au retras în Atlantida, continentul dispărut. Aici s-a format din nou un nucleu de civilizație bazat pe folosirea pozitivă a tuturor cunoștințelor acumulate de omenire. Oamenii au populat și celelalte continente

Sursa:incredibil.eu

Foarte interesant și..  Șoferii surprinși de polițiști cu aceste obiecte în mașină, riscă amenzi usturătoare

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.