vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Testele de la Vatican arată că românii sunt cei mai apropiați genetic de îngeri

Cercetările genetice efectuate in laboratoarele de la Vatican pe doua schelete de îngeri confirmă că românii sunt urmașii direcți ai îngerilor, deoarece structura genetică a lor e cea mai apropiata a îngerilor.

Specialiștii geneticieni ai Vaticanului au finalizat studiul scheletului de înger descoperit in solul înghețat al Siberiei.

Analizele au durat 4 ani si s-au studiat diferite mostre de oase pentru a putea reconstrui apoi pe calculator structura genetica a îngerului care s-ar părea ca a trăit acum aproximativ 14000 de ani. Cauza morții a fost o leziune craniana suferita de înger in urma ciocnirii accidentale de o stancă.

Comparând aceasta structura cu cea a diferitelor popoare ce trăiesc in zilele noastre, savanții Vaticanului au observat plini de uimire ca structura genetică a îngerilor este aproape similara cu cea a populației din zona interiorului arcului Carpatic, deci cei care au trăit acum multe mii de ani pe teritoriul actual al României sunt urmașii direcți ai îngerilor.

Rezultatele analizelor vor fi publicate in câteva reviste științifice, informează oficialii Vaticanului, însa vechi documente aflate deja in arhivele monastirilor de pe muntele Athos confirmaseră aceste lucru în urmă cu sute de ani, mulți înțelepți teologi lăsând scrieri care atesta clar ca românii sunt poporul ales care va izbăvi si va salva lumea.Capitolul 28 din Geneză, in versetul 15 se spune: „Iată, Eu sunt cu tine și te voi păzi în orice cale vei merge, nu te voi lăsa până nu voi împlini toate câte ți-am spus”, iar potrivit cercetătorilor acesta este un text despre care se spune că ar avea legătură cu România, la fel cum se crede că și versetul: „Și l-a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse și l-a pus în grădina cea din Eden ca s-o lucreze și s-o păzească”, descrie locul în care astăzi se află țara noastră.

Foarte interesant și..  Descoperirea unui mormânt roman de acum 2000 de ani în New York, naște tot felul de contradicții printre istorici

Sursa: socialistul.com

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.