Connect with us

Diverse

TOP 12 fenomene INEXPLICABILE surprinse de camerele de luat vederi. Poti sa explici asa ceva? VIDEO

Published

on

paranormal

16De cand e lumea si pamantul, omenirea s-a confruntat cu tot felul de fenomene care mai de care mai bizare.  Unele dintre ele au fost, in mod surprinzator, suprinse de camerele de luat vederi. Altele sunt doar fake-uri ieftine fiind rezultatul incercarii unor persoane de a starni interesul curiosilor.

Sunt langa noi, se petrec in jurul nostru iar multe dintre ele le-am trait fara a le da o prea mare importanta. Sunt atat de comune incat le consideram parte din viata noastra de zi cu zi, uitand ca stiinta a esuat atunci cand a trebuit sa le explice.

Sunt enigmatice, sunt inspaimantatoare si sunt atat de bine inchise in carcasa lor de mister incat, probabil, nu le vom descoperi niciodata tainele. Ele sunt fenomenele a caror explicatie nu a putut fi oferita pana in prezent, si asta in ciuda sutelor de experimente si studii efectuate de oamenii de stiinta din toate colturile lumii.

Mai jos va prezentam un film cu 12 dintre cele mai cunoscute astfel de intamplari bizare, care te lasa pe ganduri…

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO!

loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tony Blajinul

    iul. 29, 2017 at 1:04 pm

    Eu nu comentez cu obstinatie despre cum is traesc viata sexuala batuti de soarta in speta PREOTI cine are musca pe caciula nu vede in schimb arata cu degetul niste persoane bolnave ces traesc cum pot viata sexuala Apaasta ar fi cea mai grea infractiune ,pe care toti o comitem prin inconstienta DACA am avea constinta a m privi in Imagini deshidratatra unor POPOARE ce duc dorul unui pahar de apa fie si mai impura NOI asa zisi saraci si cu venituri mici zilnic aruncam la ghena sau Groapa de gunoi HRANA care ar fi suficienta sa hraneasca si biet i copii din lumea 3,ia ,si ne mai stresam de ce ia pun centura de camicaze pe burta sau se suie la volan si ucide.( Pe cand ne autocontrolam mofturile greu de suportat)

Lasă un răspuns

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***