luni, iunie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Tragedie la Suceava! O tânără de 19 a murit din cauza unor complicaţii postnatale, la o lună după ce a născut

Însă, după naștere, Bianca a suferit o serie de complicații, care s-au agravat. În seara de marți spre miercuri, Bianca a murit, la Spitalul Județean Suceava, unde fusese internată de urgență.

Din păcate, Bianca a avut o serie de complicații după naștere și nu a mai putut fi salvată. Spitalul Județean Suceava a anunțat că a declanșat o anchetă internă cu privire la acest caz.

Joi, medicii legiști vor efectua necropsia. Aceasta a fost amânată cu o zi pentru că familia a solicitat să fie prezent și un medic legist expert independent, în afara celor de la Suceava.

Bianca și soțul ei se căsătoriseră cu aproape un an în urmă și trăiau cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, mai ales după nașterea fiului lor, Matias. Sarcina Biancăi a fost dusă la termen și a născut prin cezariană la Spitalul Clinic Județean Suceava. După câteva zile de la naștere, Bianca a fost externată, părăsind spitalul pe propriile picioare.

La scurt timp după externare, Bianca a revenit la spital cu probleme de sănătate. Medicii au diagnosticat-o cu tromboză venoasă, iar ulterior a fost tratată pentru embolism pulmonar. În ciuda faptului că starea ei părea să se îmbunătățească după câteva zile de tratament pe secția de Cardiologie,…

Citește continuarea pe RomaniaTV.net

Foarte interesant și..  Iată cum se aerisesc corect caloriferele! Vei face economie la incalzire iar instalația termică va da un randament maxim

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.