Connect with us

INFO ȘTIRI

Trei elevi şi-au pierdut viaţa la câteva ore după ce au susţinut proba la matematică a Evaluării Naţionale

Published

on

Trei adolescenţi s-au înecat la câteva ore după după ultima probă a Evaluării Naţionale de miercuri.

Doi adolescenţi din oraşul Segarcea, care merseseră la scăldat după proba de matematică, s-au înecat, miercuri, trupurile neînsufleţite ale acestora fiind recuperate de către scafandri, informează news. ro. Un incident similar a fost înregistrat şi în localitatea mehedinţeană Şimian, unde fiul unui consilier municipal s-a înecat în apele râului Topolniţa, unde mersese să facă baie, la câteva ore după ce susţinuse proba la matematică a Evaluării Naţionale.

RECOMANDARE
Klaus Iohannis, apel disperat catre natiune: inlocuirea acestui "accident al democratiei romanesti" care este Guvernul Dragnea-Dancila

Miercuri după-amiază, după examenul la matematică, Marinel Pită (15 ani) şi Alexandru David (15 ani) au mers la scăldat la o baltă din spatele Gării Segarcea. Pe malul apei se mai aflau mai mulţi tineri, colegi ai celor doi, care au observat că, la un moment dat, băieţii nu au mai ieşit din apă.

„La faţa locului au fost trimise de la Secţia Segarcea un echipaj cu o autospecială, iar de la Detaşamentul 1 Craiova au fost trimise o ambulanţă SMURD şi scafandri. De asemenea, a fost solicitată intervenţia echipajelor medicale de pe elicopterul SMURD”, a declarat Tania Vîlceanu din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia. Iniţial, pe mal a fost adus trupul unuia dintre tineri, însă după mai bine de 30 minute, timp în care s-au făcut manevre de resuscitare, a fost declarat decesul acestuia. Scafandrii au reuşit să recupereze şi trupul neînsufleţit al celui de-al doilea adolescent.

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Florin Iordache, imagini inedite in care apare vorbind in fata unei sali goale: „Votaţi-mă pe mine, votaţi…pentru a fi aproape de Uniunea Europeană”

Published

on

By

În anul electoral 2004, deputatul Florin Iordache îşi pregătea de zor discursul pentru a convinge cât mai mulţi alegători.

Pentru a-şi înfrânge emoţiile, Florin Iordache s-a închis într-o sală goală şi şi-a prezentat discursul, imaginându-şi că are în față mulţimea.

“Dragi alegători. Aţi venit astăzi cu sutele, aţi venit să ascultaţi un mesaj, aţi venit să ascultaţi nişte realizări. Eu vă pot privi şi mă pot uita în ochii dvs. Eu nu vă vând iluzii. Eu vă spun nişte fapte concrete şi nişte realizări concrete. Nu vă uitaţi şi nu fiţi ademeniţi de cei care cu tot felul de vorbe uşoare vă spun tot felul de gogoşi. O realizare binecunoscută este cea privitoare la programul cornul şi laptele. Votaţi-mă pe mine, votaţi…pentru a fi aproape de Uniunea Europeană.” spunea atunci Iordache.

urmariti video aici

RECOMANDARE
Klaus Iohannis, apel disperat catre natiune: inlocuirea acestui "accident al democratiei romanesti" care este Guvernul Dragnea-Dancila
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***