vineri, iunie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Trei sisteme de AI au suferit erori în același timp și au picat

Trei AI concurente, respectiv ChatGPT, Claude și Perplexity, au suferit erori de sistem în același timp și au devenit indisponibile.

Trei sisteme de AI au picat simultan

Claude, asistentul AI de la Anthropic; și Perplexity , chatbot-ul de la Perplexity.ai, au experimentat simultan blocări ale sistemului și au devenit indisponibile.

La 4 iunie 2024, ora standard a Pacificului din SUA, ChatGPT a suferit o întrerupere majoră care a afectat utilizatorii din toate planurile. Conform instrumentului de urmărire a stării serviciului OpenAI , toate serviciile legate de ChatGPT au fost afectate, dar problema nu a apărut pe platform.openai.com sau pe API. OpenAI a raportat că a început să investigheze întreruperea sistemului la 00:21 pe 4 iunie și a rezolvat problema la 04:45. O altă întrerupere a avut loc apoi la 07:33, dar această nouă întrerupere a fost remediată la 10:17, scrie Gigazine.

Când sistemul s-a blocat, ChatGPT nu a putut trimite solicitări text.

Ce texte afișau sistemele picate

Când a avut loc blocarea sistemului, site-ul web ChatGPT a afișat mesajul „ChatGPT este în prezent la capacitate maximă”.

Între timp, la momentul întreruperii, site-ul lui Claude afișa următorul mesaj de eroare: „A apărut o eroare la redarea unei…

Citește continuarea pe b1.ro

Foarte interesant și..  Descopera.ro. CRISPR ar putea trata orbirea moștenită, arată datele preliminare

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.