Acasă Mistere Triunghiul Bermudelor, într-o pădure celebră din România

Triunghiul Bermudelor, într-o pădure celebră din România

0

Pădurea Hoia-Baciu, renumită pentru copacii săi încovoiați și încolăciți, a fost numită de unii „Triunghiul Bermudelor din România”.

Copaci strâmbi sunt presărați peste tot în această pădure din apropiere de Cluj, siluetele lor scheletice distorsionate și spiralate făcând locul să pară cât mai înfricoșător, de parcă întreaga pădure ar încerca să te prindă. O liniște apăsătoare umple aerul, întreruptă doar de pașii siluetelor nevăzute.

Având în vedere atmosfera neobișnuită, nu este de mirare că pădurea Hoia-Baciu este considerată a fi una dintre cele mai bântuite păduri din întreaga lume. Astfel, locul a dus de-a lungul de timpului la apariția multor povești și legende terifiante. Unii chiar au numit-o „Triunghiul Bermudelor din România”.

Potrivit legendelor spuse de localnici, fantome și spirite bântuie printre copacii strâmbi ai pădurii. O altă legendă spune povestea unei tinere care a dispărut în pădurea Hoia-Baciu și a reapărut cinci ani mai târziu nefiind capabilă să-și amintească unde a fost în tot acel timp. O altă legendă spune povestea unui păstor care, împreună cu oile sale, a dispărut în pădure. De asemenea, la fel ca în cazul multor locuri asociate cu fenomene supranaturale, există și zvonuri despre întâlniri cu extratereștri în pădurea Hoia-Baciu, scrie Atlas Obscura.

Bineînțeles, pădurea este spectaculoasă și din alte motive. Zona este ideală pentru turiștii și localnicii în căutare de liniște și relaxare, departe de zona urbană aglomerată din Cluj-Napoca. Există, de asemenea, poteci pentru drumeții și biciclete care trec printre copacii neobișnuiți. Totodată, o varietate bogată de specii animale poate fi găsită în acești codri.

Vezi mai multe aici

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.
Foarte interesant și..  Au 15 milioane de ani și cresc după fiecare ploaie. Misterul trovantilor, pietrele vii din munții României

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentTânăra din Slatina care este admisă la trei universități de drept internațional din Olanda
Articolul următorAurul României stă ascuns prin alte țări, iar noi cerșim din poartă-n poartă, chiar dacă munții noștri aur poartă