joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Trucuri utile pentru mașina personală pe care orice șofer trebuie să le știe

Că să creșteți raza de acțiune a telecomenzi de la mașină țineți-o sub bărbie și semnalul se va amplifica.

Fie că faci naveta, fie că trebuie să îi duci pe copii la școală sau la diverse activități, fie că avem multe drumuri de făcut sau că mergem în vacanță ne petrecem destul de mult timp în mașina personală. Și cu toate acestea, de obicei mașina ajunge să fie murdară, dezordonată și incomodă. Nu credeți că se poate și mai bine de atât?

Curățați suportul de pahare și puneți forme de brioșe din hârtie în spațiul respectiv astfel nu se vor mai murdări și vor fi mai ușor de curățat.

Dacă trebuie să iți reglezi mereu scaunul pentru că și altcineva conduce mașina poți să ‚notezi’ locul potrivit pentru scaun cu puțină bandă izolatoare- o fâșie pe scaun și alta pe pragul ușii, astfel iți vei regla scaunul mai ușor și mai repede.

Că să transporți mai ușor pizza trebuie doar să așezi sub cutie două sticluțe de apă și aceasta va stă fără să se încline pe scaunul din fată.

Ca să scoți mai ușor cumpărăturile din mașină ia cu tine un coș mare e rufe, și în loc să iți pui cumpărăturile direct în portbagaj, poți să le pui în coș. Așa poți să le cari pe toate în casă în același timp fără să fie nevoie să faci mai multe drumuri.

Dacă nu conduci mașina ta, trebuie să alimentezi și nu ști exact pe ce parte a mașinii este gaura de alimentare trebuie doar să te uiți pe bord la indicatorul de combustibil, acesta are o săgețică lângă el care indică pe ce parte a mașinii se face alimentarea.

Foarte interesant și..  S-a terminat cu internetul „liber”! Statul a preluat controlul direct asupra internetului

Că să ști exact până unde poți să bagi mașină în garaj agăță o sfoară de tavan și de sfoară agăță cu bandă izolatoare o minge de tenis. Astfel vei ști mereu că nu riști să dai cu mașina peste obiectele din garaj.

Sursa: afluonline.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.