sâmbătă, februarie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Tudor Gheorghe recunoaște că s-a drogat în tinerețe. De ce și-a injectat artistul heroină

Cântărețul și compozitorul Tudor Gheorghe a recunoscut într-un interviu că, în tinerețea lui, s-a drogat, injectandu-si heroina.

Artistul a dezvăluit că în 1984 s-a drogat cu heroină, asistat de doi medici, pentru a înțelege prin ce trece un dependent de substanțe periculoase.

Mai mult, această experiență avea darul de a-l ajuta în cazul în care ar fi primit să joace un rol de drogat.

Eu sunt actor la bază și am zis dacă joc o dată rolul unui drogat? Că se poate întâmpla. Nu trebuie să știu cum e? Și am aflat cum e (…) Eram în Long Island, lângă New York. Ningea afară și ultima imagine pe care am văzut-o erau fulgii ăia mari de zăpadă ce cădeau pe la fereastră. Mi-au făcut injecția, am mai stat cu ei vreun sfert de oră și i-am rugat să mă filmeze… m-am manifestat ca atare. Am fost civilizat. Am pupat mâna lu Luiza, gazdei, m-am dus și m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă, a spus artistul în interviul acordat lui Marius Tucă.

Tudor Gheorghe a dezvăluit că trăirile au fost mai intense ca niciodată, iar starea de fericire dată de drog – greu de descris.

Eram fericit, dar dus, categoric. Mângâiam ceva, o harfă ceva, dar totul era argintiu. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna, a mai spus artistul, care și-a amintit și că a doua zi s-a simțit mai rău ca niciodată.

Mi-au spus că trebuie să-mi mai facă o doză mai mică dacă vreau să-mi revin. Am zis că nu. Daţi-mi altă variantă şi mi-au zis să beau din sticla de whisky cât pot, aşa ca pe bere, ceea ce am făcut. Se făcuse ora 11 dimineaţa şi m-au ajutat din nou să urc scările alea. La ora 11 am adormit şi m-am trezit a doua zi la ora 11. Am dormit neîntors. Am băut numai apă minerală, nu mai simţeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, nu mă mai durea. Mi-e și groază când mă gândesc, a mai spus Tudor Gheorghe.

Foarte interesant și..  Cea mai grea iarnă din istoria României. Acum nici iernile nu mai sunt cele de altadată

sursa stirile protv.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.