miercuri, aprilie 17, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

CIELO acestui român parcurge 5000 de kilometri fără să oprească la BENZINĂRIE. Motorul ei funcționează cu un combustibil EXTREM de ieftin

Dacă marile firme auto ar crea modele de motoare ca cel de la această mașină, industria auto nu ar mai fi dependentă de petrol.

Gheorghe Bordeianu, un inginer din Bacău, a inventat motorul care funcţionează pe bază de hidrogen. Invenţia a testat-o pe mașina sa (un Cielo cumpărat la mâna a doua din Spania).  Dispozitivul funcţionează cu un amestec de apă, oţet, cola sau chiar urină. Maşina ecologică  arde hidrogen şi elimină oxigen. Gheorghe Bordeianu şi-a testat maşina şi la RAR, iar rezultatele în privinţa emisiilor au fost zero.

„Orice lichid care conține hidrogen poate fi folosit drept combustibil pentru motor. Dispozitivul funcționează cu oțet şi cola, chiar si cu urina” a spus inginerul băcăuan.

Gheorghe Bordeianu afirmă că orice lichid s-ar pune în motor, cu trei litri, se poate circula chiar şi 5.000 de kilometri. Secretul constă în generatorul de ioni, care separă hidrogenul de oxigen.

Maşina are nevoie de benzină doar pentru a fi pornită, iar după asta motorul funcţionează cu amestecul de apă, oţet, cola sau chiar urină.

Foarte interesant și..  Trucuri utile pentru mașina personală pe care orice șofer trebuie să le știe

Sursa:soferi.biz

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.