sâmbătă, septembrie 23, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Un astronaut rus a dus în spațiu moaștele unui sfânt

Un astronaut rus a declarat că printre obiectele pe care le-a luat cu el în spațiu s-au aflat și moaștele unui sfânt ortodox, citează AP agențiile de presă rusești.

Sergei Ryzhikov, un astronaut rus întors zilele trecute din misiunea de pe Stația Spațială Internațională, a mărturisit într-un interviu acordat presei din Rusia că a luat cu el în spațiu moaște ale Sfântului Serafim din Sarov.

Astronautul a spus că a primit moaștele de la călugării unei mănăstiri din orașul său natal și că acum le va dona la rândul său unei biserici dintr-un oraș de lângă Moscova.

”Mereu ne așteptăm la un anumit miracol, dar faptul că moaștele Sfântului Serafim au călătorit pe orbită, i-au binecuvântat pe cei aflați la bordul SSI și afară, inclusiv planeta noastră, este un miracol în sine”, a declarat astronautul.

Ryzhikov și alți doi astronauți ruși s-au întors, luni, pe Pământ după șase luni petrecute la bordul Stației Spațiale Internaționale.

Sfantul Serafim de Sarov (1759-1833) este unul dintre cei mai cunoscuți și mai îndrăgiti sfinți ai Bisericii Ortodoxe.

Rusia sărbătorește, miercuri, 56 de ani de când Yuri Gagarin a devenit primul om care a călătorit în spațiu.

Sursa: libertatea.ro

Foarte interesant și..  Primul astronaut britanic care a zburat în Spaţiu susţine că extratereştrii există şi trăiesc printre noi. De ce nu îi putem vedea

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.