marți, aprilie 16, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Care este cel mai important motiv al fericirii părinților?

Sunt părinții cu adevărat mai puțin fericiți decât cei care nu sunt părinți, așa cum au sugerat multe cărți și studii recente? Ei bine, unele studii au ajuns la concluzia că, calitatea de părinte este destul de complicată și fiecare în parte o ia ca atare.Unii părinți cataloghează această fericire ca fiind și stresantă și complicată, iar alții consideră că un copil este cel mai important motiv al fericirii părinților.

Mai multe studii realizate au comparat fericirea părinților și a celor care nu sunt părinți, au examinat schimbările de bunăstare în timpul tranziției la calitatea de părinte și au comparat modul în care se simt părinții în timp ce sunt cu copiii lor cu modul în care se simt în timpul altor activități zilnice.Iar rezultatul a ajuns la concluzia că fericirea ca părinte depinde de caracteristicile părintelui și ale copilului, cum ar fi personalitatea și vârsta, precum și detaliile despre situația lor, cum ar fi statutul socioeconomic și structura familiei.

Unii cred că fericirea este atunci când nevoile lor de bază de supraviețuire sunt îndeplinite. Alții presupun că banii sunt cea mai evidentă resursă care ar aduce bucurie în viața lor.Ații spun că venirea unui copil pe lume aduce această fericire maximă.Prin urmare, fericirea se bazează doar pe starea de spirit a unei persoane. În concluzie, fericirea este unul dintre sentimentele esențiale din viața fiecăruia.

Copiii sunt vitali pentru prezentul și viitorul națiunii.Copiii au început să fie recunoscuți nu numai pentru ceea ce sunt astăzi, ci și pentru rolurile lor viitoare în crearea familiilor, în puterea forței de muncă și pentru a face ca democrația să funcționeze.Nu am întâlnit niciodată un părinte care să nu-și fi dorit ce este mai bun pentru copiii lor.Copiii sunt viitorul unei familii și comorile acesteia.Familia este cea mai importantă.Ea oferă dragoste, sprijin și un cadru de valori fiecăruia dintre membrii săi. Membrii familiei se învață unii pe alții, se servesc unii pe alții și împărtășesc bucuriile și necazurile vieții.

Foarte interesant și..  Cum a ordonat Putin ca un avion de pasageri sa fie doborât de către armată

În esență, dovezile pe care le avem din diferite studii și majoritatea oamenilor sunt de părere că a avea copii te poate face mai fericit. În general, se pare că a avea copii vă face experiențele emoționale mai intense decât dacă nu aveți copii.

Articole asemănătoare