Un deputat PSD cere ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie alungaţi cu tunurile de apă: „Pentru ce mai stau acolo ca proştii?“ - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Un deputat PSD cere ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie alungaţi cu tunurile de apă: „Pentru ce mai stau acolo ca proştii?“

Published

on

RECOMANDARE
Mai toți o calcă în picioare, însă este cel mai bun tratament pentru vindecarea înțepăturilor de insecte

Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, spune că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: „De ce mai stau ca proştii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?”. Mai mult, el ameninţă că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou.

Din gloata de parlamentari care susţin procesul de modificare a Codului Penal, unul se ridică mai presus decât toţi, cu vocea veşnic vehementă şi cu privirea încruntată. Este Cătălin Rădulescu, deputat PSD, un om cu o condamnare definitivă în CV şi cu multe de scandaluri bifate în viaţa publică:

– jignit ziarişti locali

– înjurat cetăţeni pe facebook (replica sa preferată în discuţiile cu soroşiştii este: „suge-o!”) – ameninţat poliţişti care l-au amendat pentru viteză

De unde a apărut acest Rădulescu? El vine de departe. La Revoluţie era student la Medicină, în Timişoara. A luat o armă şi a tras înspre terorişti. „Cum să nu trag? Trăgeam şi eu, aşa, la întâmplare…”. Drept răsplată pentru aceste dovezi de inconştienţă s-a ales cu o indemnizaţie de revoluţionar pentru câte zile o avea şi cu un loc de deputat în primul Parlament de după Revoluţie.

În 1990 era cel mai tânăr deputat român (27 de ani). Când FSN-ul s-a rupt (Iliescu / Roman), Rădulescu a mers în tabăra pierzătoare. N-a mai prins şi al doilea mandat,  aşa că, din 1992, a lăsat politica şi a intrat în afaceri. Afaceri a făcut vreme de 20 de ani: a avut fabrică de detergenţi, fabrică de cafea, hoteluri la Mamaia, firmă de construcţii în Piteşti şi multe altele.

În 2012, Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, l-a aruncat din nou în arenă şi l-a făcut deputat PSD de Argeş. Ajuns în Casa Poporului, Rădulescu n-a înţeles de vorbă bună că deputăţia nu face casă bună cu afacerile, aşa că s-a ales cu o condamnare cu suspendare pentru acte de comerţ incompatibile cu funcţia de deputat: un an şi şase luni.

Oricum, n-a contat prea mult această condamnare; argeşenii l-au votat şi anul trecut şi iată-l din nou deputat. În ultimele luni, Cătălin Rădulescu s-a făcut remarcat de două ori: o dată când a părăsit plenul reunit al Parlamentului la discursul lui Klaus Iohannis şi a spus că preşedintele ar face bine să se ducă în ţara lui, Germania.

Şi a doua oară când a organizat la Piteşti un mare miting PSD, în care a tunat şi a fulgerat la adresa DNA. Am vrut să vedem cine l-a supărat pe Cătălin Rădulescu atât de tare, aşa că i-am luat un interviu. Proastă idee, căci l-am supărat şi mai tare. Asta ne mai lipsea: parlamentari care să ameninţe poporul cu mitraliera.

Dincolo de partea amuzată a acestui interviu, el arată ceea ce ordonanţele şi amendamentele încearcă să ascundă în desişul legislativ: dispreţul parlamentarului român faţă de pârghiile care-l constrâng în timpul mandatului.

Salariul de deputat i se pare o mizerie, el are nevoie să facă afaceri pentru a avea bani cu care să umple rezervorul la Range Rover, să nu-l prindă niciodată radarul, să-şi angajeze copiii şi rudele pe lângă el, să-şi rezolve chestiunile care-l ating pe el, să se aranjeze. Priviţi! Acesta nu este un interviu filmat cu camera ascunsă. E asumat. Să-i dăm cuvântul.

Sursa: adevarul.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
Cum a ordonat Vladimir Putin, în 2014, ca un avion cu 110 pasageri la bord să fie doborât

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***