Acasă Dezvăluiri Pe vremea cât a fost președinte, Trump a desecretizat un dosar CIA...

Pe vremea cât a fost președinte, Trump a desecretizat un dosar CIA care dezvăluie cum s-au vindecat unii bolnavi de cancer fără niciun medicament

1

Anual, la nivel mondial peste 8,2 milioane de persoane mor din cauza cancerului. Tratamentele cu citostatice sau radioterapie nu sunt decât soluţii care prelungesc agonia şi rareori se dovedesc a fi eficiente. Însă ştiinţa a descoperit încă din 1983 tratamentul miraculos, dar CIA a păstrat „reţeta” la secret.

Bomba a fost aruncată de tabloidul britanic „Daily Star”. Dosarul declasificat al CIA este intitulat conspirativ Gateway Process. Conform documentelor, care au intrat în posesia jurnaliştilor britanici, mai mulţi bolnavi de cancer au reuşit să îşi controleze undele cerebrale folosind tehnici specifice de meditaţie.

În felul acesta au reuşit să atingă un nivel superior de explorare în supraconştient. Conform rapoartelor şi analizelor clinice realizate la finalul tratamentului, tumorile au intrat în remisie.

În cazurile mai grave de canceroşi, conform rapoartelor CIA, inclusiv metastazele s-au redus vizibil. CIA a păstrat secrete descoperirile pentru a le folosi exclusiv în cadrul organizaţiilor guvernamentale şi militare.

Dosarul a fost declasificat din ordinul lui Donald Trump, pe vremea când era presedinte, intrând la pachet cu dosarele din cazul asasinatului lui John Fitzgeral Kennedy, de la 22 noiembrie 1963.

Majoritatea rezultatelor pozitive ale cercetărilor au fost atinse prin hipnoză, meditaţie transcendentală şi tehnici de concentrare mentală numite generic „biofeedback”. În cadrul experimentelor, pacienţilor li se spunea să se concentreze pe o anumită parte a corpului şi să „bombardeze” acea parte a corpului cu gânduri pozitive.

„Dacă subiectul îşi doreşte să mărească circulaţia sanguină în piciorul stâng pentru a grăbi vindecarea el trebuie să lucreze cu partea stângă a creierului pentru a atinge acest rezultat. Pe durata meditaţiei şi a tratamentului prin unde cerebrale subiectul a fost monitorizat cu ajutorul unui termometru digital conectat direct pe piciorul stâng. Temperatura creştea cu un grad sau două în funcţie de nivelul de concentrare”, se arată într-unul din dosarele CIA.

După luni întregi de astfel de sesiuni de concentrare şi meditaţie s-a descoperit: „unele tumori au dispărut complet, altele au intrat în remisie. Din totalul de subiecţi incluşi în program biofeedback-ul a funcţionat în proporţie de 88%”.

Ce e biofeedback-ul? 

Foarte interesant și..  Cum îşi povesteau soldaţii germani faptele din timpul războiului, la un „pahar de vorbă”: „Era grozav şi foarte distractiv”

Expertul Anjel Gutierrez a explicat pentru sursa citată: „Aceasta este dovada clară că ne putem vindeca singuri de orice boală. Cel mai bun medicament împotriva oricărui virus este chiar creierul nostru. Numai că trebuie să învățăm să ni-l folosim. Tehnica se cheamă biofeedback”.

Biofeedback-ul este o tehnică pe care o puteți folosi pentru a învăța să controlați anumite funcții ale organismului care se manifestă involuntar, cum ar fi ritmul cardiac. În timpul procedurii Biofeedback sunteți conectat la senzori electrici care vă ajută să primiți informații despre organismul dumneavoastră.

Tehnica vă ajută să realizați modificări subtile în organismul dvs., cum ar fi relaxarea anumitor mușchi, pentru a obține rezultatele dorite, cum ar fi reducerea durerilor. În esență, biofeedback-ul vă oferă posibilitatea de a descoperi noi modalități de a vă controla organismul, de a vă îmbunătăți starea generală de sănătate sau performanța fizică.

Terapia Biofeedback este de mai multe tipuri, în funcție de funcția organismului pe care doriți să o cunoașteți mai bine. Terapeutul dvs. poate folosi diverse metode de biofeedback în funcție de problemele și obiectivele dvs. legate de sănătate. Tipurile de biofeedback includ:

  • Unde cerebrale. Acest tip de biofeedback folosește senzori atașați scalpului pentru a vă monitoriza undele cerebrale folosind un electroencefalograf (EEG).
  • Biofeedback respirator. În timpul acestei proceduri, se amplasează benzi în jurul abdomenului și pieptului pentru a vă monitoriza respirația și rata de respirație.
  • Ritm cardiac. Acestă tehnică folosește senzori atașați degetelor sau urechii, fiind conectați la un dispozitiv utilizat pentru detectarea modificărilor volumului de sânge (fotopletismograf). O altă modalitate de testare a ritmului cardiac apare atunci când senzorii sunt atașați pe piept, pe trunchiul inferior sau la nivelul încheieturilor. Se folosește un electrocardiograf pentru a măsura ritmul cardiac și modul în care variază ritmul cardiac.

 

  • Contracție musculară. Acest tip de biofeedback implică plasarea unor senzori peste mușchii scheletici, conectați la un electromiograf (EMG) pentru a monitoriza activitatea electrică care provoacă contracția musculară.
  • Activitatea glandei sudoripare. Senzorii sunt atașați la nivelul degetelor, pe palmă sau la încheietura mâinii. Cu ajutorul unui electrodermograf este măsurată activitatea glandelor sudoripare și cantitatea de transpirație. Acest tip de biofeedback este folosit ocazional pentru a diagnostica anxietatea.
  • Temperatura. Senzorii sunt atașați la nivelul degetelor sau picioarelor, măsoarând fluxul de sânge din piele. Deoarece temperatura organismului scade adesea când sunteți stresat, o valoare scăzută vă poate determina să încercați diminuarea stresului prin tehnici de relaxare.
  • Biofeedback termic. Aceasta măsoară temperatura pielii și fluctuații ale temperaturii în urma anumitor tehnici speciale. Poate fi utilizat pentru cefalee și boala Raynaud.
  • Activitatea electrodermică. Aceasta măsoară transpirația în diferite situații contextuale și poate fi utilizată pentru durere și anxietate.

Citește mai multe pe click.ro.


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentSărutul cu un necunoscut, în Turnul Eiffel, i-a schimbat viaţa unei tinere. L-a căutat disperată, dar a avut o mare surpriză când l-a găsit
Articolul următorFermierul care pune porumbul pe foc. Îl costă mai putin decât dacă ar face încălzirea cu lemne