miercuri, aprilie 17, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cunoașteți pupincuriști? Cum se manifestă aceștia? Dar pupincuristele?

O publicație online ne descrie, cine sunt pupincuriștii și de ce simt nevoia să facă ceea ce fac. Probabil mulți angajați au constatat amploarea unui fenomen care nu ține de pregătirea profesională, dar care este îmbrățișat de mulți de dragul banilor și a unei false poziții sociale.

Iată ce menționează reporterul wenews.ro:

„Pupincuriștii sunt o specie de oameni aparent asemănători cu oamenii normali, dar care pentru a atinge anumite obiective trebuie să pupe curul unei persoane care, cred ei că îi va propulsa.

Acest fenomen de pupincurism apare la oameni nesiguri pe ei, aparent paranoici. Pupincuriștii îți sunt alături până când simt că pot să te lovească în cap pentru a-ți lua locul, sau pur și simplu să fie ei siguri că-i vei susține în orice situație.

Odată îndeplinit acest obiectiv, schimbă curul cu unul nou. Astfel speră să mai urce o treaptă … .

Pupincuriștii cred că le știu pe toate, dar de fapt ei nu sunt siguri pe nimic. Se cred deștepți, dar de fapt se bazează pe alții, că doar sunt pupincuriști.

Mai există o categorie de pupincuriști inteligenți. Sunt bine pregătiți și pentru că sunt inteligenți se mânjesc mai rar de culoarea maro …. . În general au o singură țintă: ȘEFII MARI, iar în rest tratează lumea cu indiferență și nu prea au prieteni adevărați.

Este bine să fii pupincurist? Depinde din ce punct de vedere privim.

Dacă privim din punctul de vedere al celui pupat în cur, este posibil ca până la urmă să se sature de buzele tale … și să își dorească o pereche de buze noi.

Din punctul de vedere al pupincuristului este bine, el nu își dă seama cât de dizgrațios este și cum se umilește în fața cuiva, de multe ori fără motiv, ci din obișnuință. …

Când aveți un pupincurist sau o pupincuristă pe lângă voi, trebuie să fiți mai atenți cu acea persoană. Nu trebuie să-i acordați încredere. Vă va trăda cu prima ocazie… .

Sunt extrem de prefăcuți. Nu o să vă vină să credeți cum poate lăuda un lucru pe care îl urăște din toată inima.

Un pupincurist va rămâne toată viața un pupincurist și va fi reprezentat de culoarea maro.”

Sursa:wenews.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.