Connect with us

INEDIT news

Ați mâncat vreodată aripioare de porc? Le gasiti la un preț frumos într-un hipermarket din România

Published

on

RECOMANDARE
Fetiţă dezbrăcată de paznicii unui supermarket Profi, sub privirile clienţilor! Mama: „Copilul meu plânge de nu se mai opreşte”

Graba strică treaba, dar să nu dăm întotdeauna vina pe grabă! Un hipermarket cunoscut din România și-a îndemnat clienții să cumpere un produs de domeniul SF-ului.

Costă doar 25,99 lei kilogramul și suntem convinși că vă doreați foarte tare să încercați niște ARIPIOARE DE PORC, mai ales la o asemenea ofertă. Nu știm cine a scris eticheta, dar sigur un copil de grădiniță ar fi sesizat eroarea, scrie a1.ro.

Dorind sa afle cum arata aceste aripioare, bărbatul a cautat atent printre caserolele cu carne, însa nu a găsit nimic care sa ii atragă atenția. In cele din urma, după ce a întrebat un agent comercial, cumpărătorul avea sa afle ca, de fapt, s-a făcut o greșeala de imprimare.

Clientul care a surprins „minunea” a comentat ironic: „Doar la Kaufland gasesti asa ceva…….Aripioare de porc….ceafa de pui...”aripioare de porc hipermarket aripioare de porc

loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bogdan

    Dec 21, 2016 at 7:36 pm

    Aripioare de porc, marca PSD. Isi vor indeplini promisiunile cand vor zbura porcii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

INEDIT news

Cruntul adevăr despre femeile din lagărele de concentrare, în timpul Germaniei Naziste

Published

on

RECOMANDARE
O creatură gigantică a fost pescuită într-un ocean. Greutatea ei este una incredibilă

Cruntul adevăr despre femeile din lagărele de concentrare. În timpul Germaniei Naziste, femeile sufereau orori de neimaginat.

Unul dintre cele mai mari secrete ale acelor vremuri a ieșit la iveală: multe dintre acestea erau transformate cu forţa în sclave sexuale.

Mult timp, supravieţuitoarele lagărelor de concentrare nu au putut povesti chinurile prin care au trecut, măcinate de ruşine sau spaimă.

Ele sunt victime ale nazismului ce nu şi-au găsit dreptatea nici în ziua de astăzi.

Mai mult decât atât, s-a aflat că bordelurile din cel de-al Doilea Război Mondial nu le serveau doar soldaţilor Wehrmachtului, ci şi prizonierilor din lagăre, în semn de bună purtare.

Această iniţiativă a fost luată la finele lui 1942, prin decretul Reichfuhrer-ului SS, Himmler.Clienţii bordelurilor erau prizonierii care îşi puteau cheltui astfel banii câştigaţi din diverse munci, în loc de mâncare sau ţigări.

Dar, aceste „privilegii” nu se aplicau şi în cazul prizonierilor evrei.

Peste 200 de femei „deserveau” lagărele din Buchenwald, Dachau, Sachsenhausen și Auschwitz.

Sursa: www.tvhappy.ro

loading...
Citește mai departe>>

Facebook

Alte recomandări

Loading...

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***