sâmbătă, aprilie 13, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Un loc unic în lume. DA, se află în România și este un colț de rai ce merită văzut și promovat

Barajul de pe Valea Videi din județul Bihor este unic în lume pentru pâlnia din mijlocul lacului.

O imagine care se viralizeaza din ce in ce mai repede si asta cu ajutorul unor voluntari care promovează intens aceste peisaje minunate, doar cu ajutorul rețelelor de socializare.

In realitate „pâlnia” atât de spectaculoasa este de fapt un deversor unic în lume. Un sistem de captare gândit sa preia apa lacului format prin baraj si sa o trimită în aval prin câteva conducte uriașe. Imaginea cu pâlnia este fascinanta pentru foarte mulți, aceasta vizualizându-se extraordinar in ultimele zile. Voluntarii care se ocupa de pagina de facebook Visit Dobresti Bihor recunosc ca munca lor trebuie susținuta si de autoritățile locale, care din păcate nu se implica suficient.

In zona este construita doar o pensiune, iar turiștii care vor sa se cazeze în aceste locuri apelează de cele mai multe ori direct la localnici. Iata mai jos imagini video spectaculoase surprinse cu o drona.

Sursa: protv.ro

Foarte interesant și..  Imagini RARE cu ROMANIA, înainte ca Ceaușescu să ajungă la putere! Prezentarea VIDEO i-a încântat pe englezi

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.