Connect with us

DE ACTUALITATE

Un nou ciclon lovește România. Va ninge neîncetat 36 de ore. Prognoza meteo până la sfârșitul săptămânii

Published

on

Țara noastră se află sub avertizare meteo de cod galben de ninsori, polei şi ger, iar vremea este deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Deja, în toată regiunea Moldovei, temperaturile s-au situat sub pragul de îngheț, iar la această oră, în jumătatea de nord a Moldovei este destul de frig.

„Pe întreg parcursul săptămânii vremea va fi deosebit de rece. Dar va fi important şi ce se întâmplă din punctul de vedere al precipitațiilor, din cauza unui nou ciclon care lovește sud-vestul României.”, a declarat directorul ANM, Elena Mateescu, potrivit b1.ro.

Până spre finele săptămânii, mercurul va înregistra temperaturi cu 10 – 15 grade mai scăzute decât normalul acestei perioade.

În această dimineață, a fost emis un nou cod galben de precipitaţii mixte, inclusiv lapoviță şi ninsoare, în mai multe zone din țara. Atenționarea este valabilă până pe data de 20 martie 2018, la ora 21:00.

Câtă zăpadă vom avea? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Conform unor date adunate, (vezi mai jos o harta a stratului de zăpada)  zăpada în București ar putea ajunge, până sâmbătă, la un strat cuprins între 50 – 60 cm.

Prognoza meteo pe regiuni până la sfârșitul săptămânii

BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de rece, astfel încât temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade. Cerul va fi noros, iar în prima parte a nopţii, trecător, vor mai fi precipitaţii slabe mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta unele intensificări la începutul intervalului, apoi va slăbi treptat în intensitate.

LUNI. Vremea va fi deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice, iar în Moldova şi în estul Transilvaniei, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ger. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade în nordul Moldovei şi 8…9 grade în Transilvania, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 1 grad. Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, în extindere treptată dinspre sud-vest, iar în jumătatea de sud a ţării şi la munte vor fi în general moderate cantitativ. Acestea vor fi mixte ziua şi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare seara şi noaptea. Se va semnala polei sau gheţuş, în special în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice, dar mai ales în Banat.

BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de rece, astfel temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -4…-3 grade. În cursul zilei, trecător se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formă de lapoviţă, favorizând producerea poleiului. Noaptea, precipitaţiile vor deveni moderate cantitativ şi treptat vor predomina ninsorile, astfel până în dimineaţa zilei de marţi se poate depune strat de zăpadă. Vântul va sulfa în general moderat, cu unele intensificări în cursul nopţii, de până la 45 km/h.

 MARTI. Vremea va rămâne deosebit de rece, iar cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitaţii pe arii extinse ziua, când în sud-est se vor înregistra şi cantităţi mai importante, şi pe spaţii mici noaptea, în general slabe, mai ales în est. Precipitaţiile vor fi mixte în extremităţile de sud-est şi sud-vest ale teritoriului, unde pe arii restrânse se va forma polei şi mai ales sub formă de ninsoare în rest.

Strat de zăpada sâmbăta 24 martie 2018

În Muntenia, Dobrogea şi pe crestele montane vântul va avea intensificări şi local ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 1 grad. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă, îndeosebi în regiunile sudice.

BUCUREŞTI. Vremea se va menţine deosebit de rece; temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade. Cerul va fi mai mult noros. În cursul zilei va ninge moderat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă. Temporar vântul va mai prezenta intensificări, cu viteze în jur de 45 km/h.

MIERCURI. Vremea se va menţine deosebit de rece. Cerul va avea înnorări şi vor fi precipitaţii în majoritatea zonelor ţării, mixte în extremitatea sudică şi în sud-est, unde vor fi condiţii de polei şi predominant ninsori în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi în regiunile sud-estice şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -7 şi 0 grade.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de rece. Cerul va avea înnorări şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

RECOMANDARE
Misterul longevitatii incredibile in secta Amish! De ce adeptii ei sunt mai sanatosi decat alti oameni

PROGNOZA METEO JOI – Vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar în Moldova şi în depresiuni, noaptea va fi ger. Cerul va fi mai mult noros, iar în jumătatea de sud a ţării temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în regiunile sudice şi sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 5 grade, iar cele minime se vor situa între -15 grade în nordul Moldovei şi 0 grade pe litoral.

VINERI, SAMBATA si DUMINICA – Vremea va rămâne deosebit de rece pentru această perioadă în prima zi, apoi valorile termice vor începe să crească uşor şi treptat. Probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicată la începutul intervalului în jumătatea sudicã a ţării. Citeste mai multe pe RomaniaTV.

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

DE ACTUALITATE

Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

Published

on

Un nou tip de fraudă face ravagii: eşti sunat de cineva care se dă drept operator la Telekom, Orange sau Vodafone. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru că are acces la baza de date. Îţi spune că e ceva în neregulă cu factură ta şi te roagă să tastezi un cod de cifre. Dacă ai făcut asta, îi încarci cartelă respectivului cu 300 EURO!

Informare a Ministerului de Interne

In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile: Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41.
Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.
Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor.. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider”Orange, Telekom (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM.
Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe)cu care vor vorbi in contul tau.

Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.

ATENTIE de transmis URGENT Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează „A C E” nu răspundeţi; anulaţi apelul.
Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia.

In atentia utilizatorilor Internetului RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI ETC….

Fiţi vigilenţi în următoarele zile!
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita „Invitaţie”, indiferent cine o trimite.

Este un virus care deschide o Flacără Olimpică. Aceasta „arde” întregul hard disc al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.

E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de ‘invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.

Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea.

Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el”, acesta este un mesaj care a fost transmis pe internet și care a ajuns în adresele electronice a mii de oameni care au luat în serios îndemnul.

RECOMANDARE
Impresiile unui bucureștean, suparat foc: "Sunt dezamăgit de ce am vazut şi păţit la Cluj. Nişte ţărani! V-aţi întins pe orizontală ca o pomană ţigănească"

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***