Un pastor african susține că are numărul de telefon al lui Dumnezeu. VIDEO Momentul în care "discută" cu divinitatea pe mobil - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Un pastor african susține că are numărul de telefon al lui Dumnezeu. VIDEO Momentul în care „discută” cu divinitatea pe mobil

Published

on

RECOMANDARE
Băi, în ce țară trăim? Cum poți fi prăduit ca în vestul sălbatic, la final de vacanță pe un Drum European din România

Un auto-proclamat profet din Zimbabwe sustine ca are linie directa cu cerurile.

Paul Sanyangore, un pastor din Harare, capitala statului Zimnbabwe, sustine ca are numarul de telefon al lui Dumnezeu si este dispus sa li-l dezvaluie credinciosilor. Sanyangore sustine ca a vorbit deja cu divinitatea la acest numar, insa mass-media a deformat ce s-a intamplat.

Era chiar Cerul pe linie, am discutat direct cu Dumnezeu, dar ce s-a scris in presa e socant. Unii au afirmat ca schimb mesaje cu Dumnezeu pe WhatsApp, altii ca as avea selfie-uri cu El”, a declarat pentru Zimbabwe Today pastorul, care a respins categoric astfel de exagerari. El spune ca, in mod mincinos, o publicatie din Africa de Sud a si prezentat un numar de mobil spunand ca e al lui Dumnezeu – desi nu e.

Sanyangore a anuntat ca le va permite credinciosilor sa discute la telefon cu Dumnezeu iar dialogul va fi transmis in direct pe postul sau de televiziune. Imaginile postate pe Internet arata insa ca de fapt pastorul vorbeste la telefon fara sa ii lase si pe credinciosi sa comunice in direct cu divinitatea.

Sanyangore, unul dintre ce mai populari „profeti” din Zimbabwe, a mai fost in centrul unor controverse, dupa ce au aparut imagini trucate in care parea ca ar pasi si pe apa, ca Iisus, dar si unele reale ii indemna pe credinciosi sa bea apa din canalizare dupa ce o sfintise.

Sursa: stirileprotv.ro

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Dieta balerinei. O ții 4 zile și slăbești câte un kilogram în fiecare zi indiferent de vârstă

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***