vineri, mai 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Un savant rus si-a injectat bacteria nemuritoare. Acum spune că se simte mai tânăr, mai puternic şi că nu s-a mai îmbolnăvit

Un controversat savant rus susţine că s-ar fi injectat cu bacteria nemuritoare, descoperită în permafrostul din Siberia, în 2009, şi a cărei vârstă a fost estimată de cercetători la aproximativ 3,5 milioane de ani.

Anatoli Broucikov spune că se simte mai tânăr, mai puternic şi că nu s-a mai îmbolnăvit.
Broucikov, actualul şef al departamentul de Geocriologie a Universităţii de stat din Moscova, spune că s-a injectat în urmă cu doi ani şi de atunci nici măcar nu a mai răcit.

Bacteria, botezată Bacilul F, a fost deja testată pe organisme vii, în special pe celule sangvine umane, şoareci, musculiţe de oţet şi cereale, care au arătat un impact pozitiv.  „Bunicuţele şoarecilor nu doar că au început să danseze, ci au şi început să se reproducă şi să aducă pe lume urmaşi”, a povestit savantul.

Convins că sunt şanse mari să ofere omenirii mult aşteptatul elixir al tinereţii, Broucikov a dorit să accelereze puţin lucrurile şi a decis să fie el cobaiul, scrie The Siberian Times, citat de Evenimentul Zilei.

“Permafrostul se dezgheaţă şi presupun că bacteria a trecut în mediul înconjurător, în apă, astfel încât populaţia locală, iacuţii, beneficiază de aceste celule. Poate că asta ar fi explicaţia faptului că trăiesc mai mult decât alte naţii. Nu cred că există vreun motiv care să mă îngrijoreze că mi-am injectat bacteria”, a precizat savantul care însă a admis că habar nu are cum acţionează Bacilul F asupra organismului său.

“La urma urmei, nici despre aspirină nu ştim cum acţionează, dar vedem rezultatele. Acelasi lucru este valabil şi aici. Nu cunoaştem mecanismul, dar vedem impactul”, mai spune Anatoli Broucikov.

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.