Acasă Descoperiri Un savant japonez a inventat chiftelele din rahat uman. Cei care au...

Un savant japonez a inventat chiftelele din rahat uman. Cei care au mâncat spun că sunt delicioase si au gust de carne de vită

0

A manca rahat nu mai este de acum doar o figura de stil. ( Vezi video mai jos) 

Pe principiul nimic nu se arunca, totul se recicleaza, un cercetator japonez a reusit sa pepare un hamburger “delicios” din excremente umane.

Conform national.ro, Mitsuyuki Ikeda, cercetator la Laboratoarele Okayama, a oferit o solutie cel putin inedita, la solicitarea  Intreprinderii de Canalizare din Tokyo de a o ajuta sa gaseasca o intrebuintare pentru continutul haznalelor.

Ikeda a descoperit ca excrementele sunt pline de proteine ca urmare a actiunii bacteriilor si ar fi pacat ca asa o bogatie sa se piarda. Echipa sa de cercetatori a extras proteinele si a creat un fel de carne artificiala, a carei culoare este schimbata in rosu cu ajutorul colorantilor alimentari. Amestecand si niste soia pentru gustcercetatorii japonezi spun ca nu mai este o mare diferenta de savoare intre ce iese prin spate si ce intra prin fata.

Chifteaua de tot rahatul este facuta din 63% proteine, 25% carbohidrati, 3% lipide si 9% minerale.

Dar cum a fost primit noul produs de publicul degustator? Savantii, citati de Daily Mail, spun ca noile pârjoale au fost descrise ca fiind delicioase si avand gust de carne de vita. Ei spun si ca, spre deosebire de cirezile de vite, care produc uriase cantitati de gaze de sera, chiftelele pentru coprofili sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator.

Din cauza costurilor de cercetare, burgerul japonez este pentru moment de 10-20 de ori mai scump decat burgerul de vaca. Dar profesorul Ikeda spera ca in timp, costurile sa scada.

Calitatile  ecologice ale noului produs ii vor face pe consumatori sa depaseasca mai usor barierele psihologice.

Foarte interesant și..  Secretul antic al creației și misterul ADN-ului uman

 


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentFii atent la semnele care îți arată că ai de-a face cu oamenii răi la suflet
Articolul următorSindroimul Morții Subite sau cum mor din senin oamenii pe stradă. A apăraut din niciunde și face ravagii în intreaga lume.