Un secret nedezvăluit de Wikileaks: CIA şi Pentagon-ul au împrumutat tehnologia călătoriei în timp de la Vatican - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Un secret nedezvăluit de Wikileaks: CIA şi Pentagon-ul au împrumutat tehnologia călătoriei în timp de la Vatican

Published

on

RECOMANDARE
Care este secretul evreilor care-i face sa aibă succes oriunde in lume

Cu câteva zile în urmă, un comunicat Wikileaks susține că CIA foloseşte televizoarele și smartphone-urile pentru a asculta conversațiile oamenilor. Însă, un hacker australian spune că CIA foloseşte tehnologia călătoriei în timp pentru a manipula timpul.

Alfred Lambremont Webre, autor al unui număr de cărți de călătorie de timp, a declarat pentru Daily Star Online că informaţiile Wikileaks nu includ şi programele secrete care permit oamenilor să călătorească înapoi și înainte în timp. Însă Webre consideră că acum este momentul potrivit pentru a vorbi despre ele.

Aşa cum spune Webre (dar cum spuneam şi eu într-un articol din 2016 – Vaticanul ar ascunde încă un mare secret: o maşină a timpului autentică, construită de un călugăr iezuit! Cu Cronovizorul s-ar fi filmat crucificarea lui Iisus Hristos!), Vaticanul ar deţine o maşină a timpului, denumită “Cronovizorul”, ce a fost construită în 1950 de către un călugăr benedictin, pe nume părintele Pellegrino Ernetti. Maşina timpului permite utilizatorului să acceseze “urmele” lăsate de evenimente din trecut şi constă dintr-un ecran pe care e afişată o imagine şi sunt auzite sunete, astfel încât utilizatorul poate “vizualiza” o fereastră a trecutului.

Ca centru istoric al puterii, Vaticanul menține un control strict asupra tehnologiei călătoriei în timp, acordând numai statelor loiale acces la secretele lor. Agenția Centrală de Informații (CIA) din Statele Unite, care a contribuit la fondarea Vaticanului modern este, de fapt, “serviciul secret iezuit”, susține Webre. Ceea ce Vaticanul a făcut este oferirea tehnologiei de călătorie în timp Pentagonului şi CIA-ului, începând cu sfârşitul anilor 1960.

CIA a văzut imediat că această tehnologie ar putea fi folosită în scopuri politice, spune Webre. Aşa că CIA a stabilit un program la sfârșitul anilor 1960 pentru a obține cunoștințe despre viitorul politic al SUA. Cu ajutorul “Cronovizorului”, viitorul preşedinte al SUA era dezvăluit înainte. Şi mai şocant, Vaticanul ar fi oferit tehnologia “Cronovizorului” şi Marii Britanii.

Webre este absolvent de Drept al Universităţii Yale, avocat, dar şi editor al site-ului de conspiraţii “Exopolitics”.

Sursa: lovendal.ro

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
De ce se numește moneda românească „Leu”?

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***