Video ȘOCANT! Un șofer strivește de asfalt INTENȚIONAT un câine. Ce urmează e strigător la cer - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Video ȘOCANT! Un șofer strivește de asfalt INTENȚIONAT un câine. Ce urmează e strigător la cer

Published

on

RECOMANDARE
Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

Parcă nu îți vine să crezi că există asemenea oameni în jurul nostru. Să te urci cu mașina pe trotuar și să calci un câine… Așa ceva nu putem cataloga folosind cuvinte sau expresii ce pot apărea într-un ziar…

Potrivit publicației ziarpiatraneamt.ro, sâmbătă, 12 august, în jurul orei 13:00, pe un pod din judetul Neamt, cel care face legătura dintre Izvoare și Dumbrava, un șofer care avea instalată o cameră pe bord a surprins niște imagini absolut șocante.

O turmă de oi traversează podul împreună cu ciobanul și câinii de pază, în timp ce mașinile așteaptă eliberarea carosabilului. După ce turma de oi a trecut, în urmă au rămas câinii.

Sferul unei dubițe Volkswagen s-a urcat pe acostament și a demarat puternic trecând efectiv peste unul dintre câinii de la stână. Carosabilul nu era eliberat, acest lucru ducând la suspiciunea că șoferul a călcat câinele în mod conștient și cu rea intenție.

Spre finalul filmării se poate observa câinele ieșind de sub dubiță, într-o stare gravă, cel mai probabil murind după impact. Șoferul a plecat, fără a vedea care este starea câinelui pe care efectiv l-a strivit de asfalt.

Dacă aveți informații despre identitatea persoanei care e suspectă că ar fi comis această infracțiune care intră sub incidența legii 205/2004, riscând pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la un an, vă rugăm să contactați poliția. 

Citește mai multe pe ziarpiatraneamt.ro

loading...

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
Mai toți o calcă în picioare, însă este cel mai bun tratament pentru vindecarea înțepăturilor de insecte

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***