Acasă Din lume Testul linguriței vă spune în 60 de secunde dacă aveți probleme cu...

Testul linguriței vă spune în 60 de secunde dacă aveți probleme cu organele interne. Încercați-l!

Puteţi verifica dacă totul este în regulă cu metabolismul dumneavoastră, cu sistemul respirator, hormonii, rinichii, intestinele sau chiar dintâi, făcând acasă un test extrem de simplu pentru care nu aveţi nevoie decât de o linguriță şi de o pungă de plastic.

0

Cu o linguriţă, luaţi puţin de pe stratul superior al suprafeței limbii. Încercați să luați din zona care este mai aproape de gât. Apoi,  înfășurați linguriţa într-o pungă de plastic, lăsând-o să stea, timp de 60 de secunde, în lumină puternică. Lumina va ajuta la dezvoltarea bacteriilor, iar rezultatele vor fi mai vizibile, scrie publicația Healthy Tips World.

Rezultate

Dacă sunteți sănătos, atunci depunerea va fi curată, dar dacă există o mulțime de culori ciudate și mirosuri, acesta poate fi un semn precoce al unor probleme legate de hormoni, intestine, rinichi, ficat sau probleme ale sistemului respirator.

Odată ce aţi făcut testul, puteti merge la un medic care va constata despre ce este vorba.

Testul va detecta dacă aveți respirația urât mirositoare, un lucru pe care oamenii, de obicei, îl ignoră.

Dacă este o aromă de fructe, aceasta poate indica cetoacidoză sau o tulburare metabolică care poate provoca ulterior dezvoltarea diabetului. Dacă vă confruntați cu un miros neplăcut, care seamănă cu amoniacul, atunci este o problemă a rinichilor.

Nu trebuie să intrați în panică imediat, pentru că respirația urât mirositoare nu înseamnă neapărat că aveți o problemă cu organele interne. Aceasta poate fi şi o problemă a amigdalelor, a gingiilor sau a dinților.

Foarte interesant și..  Cum tratăm varicele? Metode medicale şi remedii naturiste pentru varice.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentPriviti cât de organizați sunt acești lupi în nordul Canadei! Ce se întâmpla cu primii trei lupi?
Articolul următorArma cu care se spune că România i-a speriat pe ruși atunci când au invadat Cehoslovacia