marți, mai 21, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Unde se află casa de doar 4,5 metri lățime FOTO

În inima aglomerată a Bucureștiului, unde spațiul este o marfă rară și prețioasă, se ascunde o bijuterie arhitecturală remarcabilă – cea mai îngustă casă din oraș.

Cea mai îngustă casă din București

Cu o lățime de doar 4,5 metri, această construcție își găsește locul printre clădirile înalte și străzile aglomerate, captivând privirile și imaginația trecătorilor.

Ceea ce pare a fi o provocare arhitecturală imposibil de realizat a devenit realitate datorită ingeniozității și creativității echipei de arhitecți de la LAMA. Aceștia au preluat un teren îngust, cu dimensiuni de 7,5 x 40 de metri și au transformat o idee aparent limitată într-un spațiu functional și plin de viață.

Cu un perete fără ferestre, lipit de construcția vecină, casa reușește să își maximizeze utilizarea terenului disponibil, oferind totuși o atmosferă luminoasă și primitoare în interior. Această abordare inovatoare a permis crearea unei locuințe moderne și confortabile, adaptată perfect nevoilor și dorințelor clienților.

Deși dimensiunile pot părea restrânse, casa oferă tot confortul unei locuințe moderne pentru o familie de patru membri și un cățel. Cu camere separate pentru copii și un spațiu comun generos, fiecare…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  Cine a fost Mafalda? Legenda din spatele acestui nume

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.