joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Iţi mulțumim din SUFLET, Uniunea Europeană. De abia căzusem din copaci si dacă nu veneai tu, muream proști

Uniunea Europeană este recunoscută pentru regulile stricte, privind alimentele și modalitatea de producere a acestora. Un timișorean a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa Uniunii Europene. Este vorba despre Silviu Pașca, acesta atrage atenția asupra unor lucruri pe care UE le impune. Iată și mesajul său, devenit viral.

De abia căzusem din copaci si dacă nu veneai tu, muream prosti. Tu ne-ai învățat cum se taie porcul ca sa nu sufere, cum se fac cârnații fără carne, doar din șorici si E-uri, pâinea cu mult aer, laptele fără gust si miros că, dacă-l bei cu ochii închiși, zici că-i apă.

Tu ne-ai învățat cum se face smântâna cu 12% grăsime. Restul ce-o fi? Probabil lapte închegat cu cheag ca să nu fie acră si asta explică de ce când o pui in ciorba fierbinte, in loc sa se împrăștie, se coagulează.

Nu mai găsești smântână care bătută să devina frișcă. Păi da, acum există frișcă artificială ca spuma de ras. Tu ne-ai învățat cum se face untul fără miros, cu 25% grăsime (restul ce dracu’ o fi, săpun?).

Tu ne-ai învățat ca brânza țăranului fiind făcută in condiții neigienice, e toxică, iar a ta e sănătoasă pentru că în ea găsim fibre vegetale (ce or fi căutând acolo?) N-are nici miros, nici gust. E ca o cretă udă.

Iti mulțumim că ne aduci mere care nu se strică luni de zile, oricât de lovite ar fi. Ale țăranului au viermi, ale tale nu. Oare de ce? Nu cumva nu sunt mere, ci otrăvuri?

Iti mulțumim că ne-ai învățat țăranii cum se fac roșiile frumoase, fără gust si care scârțâie-n dinți. Tu ne-ai învățat ca zahărul din sucuri se poate înlocui cu aspartam, un cancerigen mai ales pentru creierul copiilor.

Si câte si mai câte nu ne-ai învățat! Iti mulțumim PENTRU ASIGURAREA LOCURILOR DE MUNCA IN STRAINATATE SI PENTRU… ETC……!!!!!!!!!!!

(n.r) Daca mai vreți sa-i mulțumiți UNIUNII EUROPENE si pentru alte lucruri  o puteți face mai jos, printr-un comentariu. 

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

  1. Mai putem multumi UE pentru sclavia moderna, pentru spolierea resurselor naturale, pentru furtul creierelor si muncitorilor calificati si mai ales pentru cozile de topor puse in fruntea bucatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.