Connect with us

Divertisment

Usturoi în lapte – tratamentul uitat de pe vremea străbunilor care vindecă, vindecă, vindecă !!!!

Published

on

O băutură simplă, preparată acasă, este recomandată ca medicament pentru starea generală de sănătate. Bătrânii știu de ea. Se numește usturoi în lapte, pentru că utilizează aceste două ingrediente de bază.

Pentru usturoi în lapte avem nevoie de:

500 ml lapte, 10 căței de usturoi (fără coajă) tocați, 2-3 lingurițe de zahăr, 250 ml apă

Mod de preparare: Se toarnă apa și laptele într-o oală, apoi se adaugă usturoiul. Se pune oala pe foc mic și se amestecă până când conținutul scade la jumătate. Se strecoară ce a rămas și se adaugă zahărul. Pentru eficiență se recomandă a se bea usturoiul  în lapte călduț.

Efecte benefice

Probleme cardiace

Reduce nivelul de colesterol rău, previne apariția cheagurilor de sânge și ușurează circulația sangvină. Poate fi mult mai bun usturoiul  în lapte obținut din lapte degresat.

Celulită

Trebuie să renunţi la stilul de viaţă sedentar pe care îl ai. E foarte bine să faci gimnastica de dimineață, să alergi sau măcar să faci plimbări în parc. Bea acest a amestec zilnic, timp de câteva săptămâni, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Astm

Consumă 3 căni pe noapte din băutura obținută și simptomele nu mai sunt așa de puternice ca înainte.

Tuberculoză

Conținutul în sulf al usturoiului face ca această licoare să fie un remediu eficient. Se consumă de 3 ori pe zi.

Pneumonie

Se vindecă bând 3 pahare pe zi.

Tuse

Este tratată cu turmeric inclus în băutură. Usturoiul are efecte antibacteriene iar ca bun expectorant se  mai folosește  și mierea de albine.

Artrită

La consumul zilnic de usturoi în lapte, se reduc inflamația și durerea.

Usturoi în lapte este licoarea recomandată și pentru alte afecțiuni (insomnie, impotență, sciatică), etc.

Sursa: planetapamant.com

loading...
Loading...

Divertisment

Tu ce vezi? Psihologii afirmă că doar o minte de GENIU sesizează că în imagine nu este o broască

Published

on

O iluzie optică originală demonstrează, potrivit psihologilor, cum funcționează creierul omului.

Imaginea ce circulă intens în aceste zile pe rețelele de socializare a intrigat foarte multă lume. La prima vedere, cu toții vedem o broască.

In realitate însa, lucrurile stau cu totul altfel. De fapt, poza înfățișează un alt animal, iar acest test a fost extras din portofoliul psihologilor care verifică IQ-ul pacienţilor, scrie realitatea.net.

Animalul reprezentat aici este, de fapt, un cal. Pentru a fi mai greu de recunoscut, imaginea a fost poziționată oblic, dar, la verticală, poza cu calul devine clară.

Specialiştii susţin că persoanele mai creative sunt capabile să vadă cele două animale din desen mai repede decât cele care se fixează doar pe una dintre reprezentări și le este dificil să o vadă pe a doua.

Acest lucru indică că rapiditatea cu care interpretăm această reprezentare este un indiciu de cât de creativi suntem și de cum lumea înconjurătoare poare fi percepută de fiecare individ.

Persoanele cu o creativitate dezvoltată au un talent în a descoperi diverse laturi ale unui lucru, de a face conexiuni.

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***