vineri, aprilie 12, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Utilizarea acestui mineral crește producțiile agricole cu 45%. Străinii vor să-l cumpere pe tot din România

În România sunt rezerve importante ale acestui mineral pe bază de zeoliți Proprietățile zăcământului de la Rupea au efecte benefice asupra sănătății și nu numai.

Utilizarea Zeolitului este pentru uzul casnic, protejarea mediului, creșterea animalelor, creșterea plantelor. De asemenea, mineralul vă protejează de izotopii radioactivi, vă detoxificați organismul și elimină mirosul din frigider?

Compania Enviro Naturals urmărește să scoată pe piaţă primele produse autohtone pe bază de zeoliţi. Extracţiile din zăcământul de la Rupea, din judeţul Braşov, au început anul trecut când firma Zeolit Production a obţinut licenţa de exploatare şi a construit o fabrică pentru prelucrarea acestor minerale.

Investiția de la Rupea, a fost de trei milioane de euro. Fabrica are o capacitate de producţie de 5.000 de tone pe lună de produs granulat şi micronizat ( pulbere), iar la această capacitate zăcământul ar ajunge pentru 100 de ani. În România mai există câteva zăcăminte de zeoliţi, dar mult mai mici.

Minerale exploatate la Rupea au cel mai mare procent de substanţă activă (peste 90%). Un test făcut de institut suedez Again AB pe zeoliţi din România, Turcia, Germania şi Spania a arătat că mineralele de la Rupea sunt cele mai bune.

Sursa:secretulcunoasterii.ro

Foarte interesant și..  Nor misterios deasupra Capitalei. Ce spun climatologii

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.