joi, februarie 22, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Metodă eficace prin care veți avea tot timpul picioarele calde în anotimpul iarna!

Cu siguranță, una dintre cele mai neplăcute consecinţe ale vremii geroase este faptul că picioarele „îngheaţă”. Cei care sunt nevoiţi să stea mult timp în frig ştiu foarte bine cât este de neplăcut acest lucru şi cât de „dureroase” sunt consecinţele.

Uneori, după ce plecăm de la serviciu, așteptăm autobuzul mai mult timp sau vrem să ne bucurăm de plimbări lungi prin zăpadă. Nici măcar cizmele de iarnă sau șosetele din lână nu ne pot încălzi pentru mult timp în astfel de situații. Degetele de la picioare încep să amorţească, apoi frigul ne acaparează încet tot corpul.

Atunci când este frig, circulaţia sângelui la extremităţi este încetinită şi picioarele încep să se răcească. Răcelile, cistita, problemele cu rinichii sunt doar câteva dintre numeroasele probleme cu care ne confruntăm ca urmare a răcirii picioarelor.

Mr Healthy Life dezvăluie o metodă foarte simplă prin care puteţi păstra picioarele calde atunci când este foarte frig afară:

Aveţi nevoie doar de o foarfecă, un marker şi o fâşie de material de protecţie solară pe care îl folosiţi vara pentru a proteja maşinile.

Scoateţi branţul din gheată sau cizmă, puneţi-l pe materialul de protecţie solară, conturaţi cu ajutorul unui marker, apoi decupaţi. Aşezaţi branţul astfel obţinut în gheată, iar peste el puneţi branţul original. Astfel, sunteţi gata să vă aventuraţi în frig fără să vă temeţi că picioarele vă vor îngheţa.

Pentru a vedea cum se procedează, urmăriţi videoclipul de mai jos:

Foarte interesant și..  Puțini români știu că o adolescentă din Galați a inventat un dispozitiv ce poate salva viețile militarilor plecați în război

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.