duminică, aprilie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Valize ticsite cu bani găsite în mașina unei refugiate din Ucraina atunci când a trecut granița

Soția unui politician din Ucraina a trecut granița în Ungaria cu aproape 29 de milioane de dolari și un milion și jumătate de euro cash. Banii erau puși în mai multe valize.

Potrivit unui fost jurnalist și politician, Serghei Lușcenko, ar fi vorba despre Anastasia Kotvițkaia, soția unui fost deputat – Igor Kotvițki. Acesta este considerat mâna dreaptă a lui Arsen Avakov, un politician bogat și influent, bănuit de corupție, care a fost ani de zile ministru de interne, până în vara anului trecut, când și-ar fi dat demisia la cererea președintelui Zelenski.

Soția politicianului a trecut frontiera cu o mașină înmatriculată în Ungaria, potrivit 24tv.ua, condusă de un cetățean ungar.

După ce a trecut granița cu ușurință din Ucraina, în Ungaria femeia a fost controlată. Vameșii au pus-o să declare întreaga sumă pe care o avea, iar procurorii de la Kiev au deschis o anchetă.

În presa ucraineană circulă de mai mult timp informații că sume mari de bani sunt scoase clandestin din ţară, cu ajutorul unor grăniceri corupți, care primesc mită.

Zilele trecute, şi poliția de frontieră din România a anunțata că un cuplu ucrainean a încercat să intre pe la vama Albiţa cu 1,6 milioane de dolari şi 50.000 de euro ascunșii în mașină.

Foarte interesant și..  Acoperirea crucilor din cimitirul Valea Uzului a fost filmată. Iata ce fac doi bărbaţi şi o femeie cu crucile eroilor români - VIDEO

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.