Connect with us

INFO ȘTIRI

Valurile tineretii. Iubirea interzisă dintre Dan Spătaru și soția unui cosmonaut rus

Published

on

14 ani fără Dan Spătaru! Atât a trecut de când artistul s-a stins din viață, într-o zi 8 septembrie. Apreciat de public și adorat de femei, Dan Spătaru a trăit în tinerețe o iubire mistuitoare, de care puțini mai știu. Cea care i-a furat inima artistului, chiar înainte de a o cunoaște pe Sidonia, femeia care avea să-i fie soție până la sfârșitul vieții, este o actriță sex-simbol din fosta Uniune Sovietică.

În tinerețe, Dan Spătaru umplea stadioanele la noi, dar și peste hotare. Bun vorbitor de rusă, artistul avea mare succes în toate țările ex-sovietice. Anul 1970 avea să-i aducă întâlnirea cu iubirea vieții, o actriță alături de care a jucat într-un musical foarte în vogă la vremea respectivă,”Cântecele mării”, în regia lui Francisc Munteanu.

Pe scurt, filmul prezintă povestea unui ansamblu muzical din România care trece prin mai multe încercări în dorința de a participa la Festivalul de Muzică de la Soci. Producția și-a câștigat popularitatea în Uniunea Sovietică și datorită cântecelor compuse de Temistocle Popa, varianta rusească fiind creaţia lui Robert Rojdestvenski, şi interpretate de Dan Spătaru, care a făcut un duet cu actriţa Natalya Fateeva.

Natalya Fateeva, marea iubire a lui Dan Spătaru

Soțul actriței l-a amenințat pe Dan Spătaru cu pistolul

Frumoasa actriță, acum în vârstă de 82 de ani, s-a născut pe teritoriul Ucrainei și era, la vremea respectivă, un sex-simbol al cinematografiei sovietice. În film, vocea ei a fost dublată de cântăreaţa Larisa Mondrus. Povestea de dragoste din scenariul filmului s-a repetat în viața reală, la o intensitate greu de cuprins în cuvinte.

Rusoaica a fost marea dragoste a lui Dan Spătaru, dar și actrița l-a iubit foarte mult. Atât de mult, încât a fost la un pas să divorțeze de soțul ei, Boris Yegorov, primul fizician-cosmonaut care a ieşit în spaţiu. Peste ani, artistul român le povestea prietenilor cum Boris a venit peste el cu pistolul, pentru a se răzbuna!

”Acum beau doar apă! Mai e mult până să se facă șprițul”

Despre Dan Spătaru au circulat tot felul de anecdote, cele mai multe legate ”prietenia” strânsă a artistului cu paharul. După ce s-a lăsat de băut, la recomandarea medicilor, Dan Spătaru participa la chefuri, dar nu mai punea picătură de alcool în gură. ”Acum beau doar apă! Mai e mult până să se facă șprițul”, spunea cu umor artistul însuși.

Colegii de breaslă vorbesc și acum în termeni laudativi despre regretatul Dan Spătaru. ”Era un domn, un om cu mult bun simț! Îi făcea plăcere să vină la petreceri, chiar dacă nu mai bea. Îmi amintesc că, atunci când cânta cu trupa și primeam bacșiș, el ne lăsa nouă banii, să-i împărțim fără el, spre deosebire de alți artiști, care îi luau doar ei!”, a declarat Arthur Mihai, liderul trupei System Band, care a cântat pe vremuri cu toți artiștii de valoare.

RECOMANDARE
Ce naste din pisica soareci mananca. Fiul Vioricai Dancila, mesaj agramat pe Facebook

sursa click.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Varujan Vosganian viseaza si ni-l ofera pe Tariceanu presedinte. „Este un om elegant, civilizat si nu e ticalos”

Published

on

By

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a opinat că liderul partidului său, Călin Popescu Tăriceanu, este o variantă ideală pentru şefia statului român, pentru că e un om elegant, civilizat, nu a fost niciodată ticălos sau lacom şi nu încurajează clientela.

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a afirmat vineri seară, la Antena 3, că România „ar reintra în normalitate” dacă şeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, ar câştiga alegerile prezidenţiale din 2019.

„Să vă spun ce nu aş vrea să se întâmple. În 2014 circula o glumă proastă la care românii râdeau cu poftă pentru că avea un substrat real: ‘cine câştigă alegerile, cine rămâne liber’. Aş vrea ca aşa ceva să nu se mai întâmple şi aş vrea ca serviciile de informaţii, procuratura, reţelele externe ale diverselor sisteme de informaţii să nu se amestece”, a declarat Vosganian, citat de Mediafax.

Liderul ALDE a afirmat că nu vrea să aprecieze care ar fi cae mai bună varianta de prezidenţiabil a coaliţiei de guvernare, pentru a nu stârni posibile animozităţi în PSD, însă personal îl preferă pe Tăriceanu.

„Nu vreau să duc discuţia asta care este prematură, pentru că ar trebui să decidem înăuntrul coaliţiei pentru că a aduce argumente în favoarea unuia dintre candidaţi în dauna celuilalt, ar însemna că într-un fel minimalizezi rolul partidului celuilalt şi cei de la PSD s-ar putea simţi ofensaţi de argumentele mele. În legătură cu Călin Popescu Tăriceanu pot să vă spun, din punctul meu de vedere, că este un om elegant, civilizat. În viaţa lui nu a fost nici ticălos, nu a fost înclinat către arghirofilii, nu a fost lacom de bani, nu a mai încurajat clientela. Când nu a mai fost prim-ministru şi-a cărat singur geanta la Parlament. Este un om cu care România ar reintra în normalitate. De aceea eu îl susţin pe Călin Tăriceanu şi am acest argument că am fost împreună şi îl cunosc de aproape 30 de ani”, a menţionat Vosganian, citat de epochtimes.ro

RECOMANDARE
De ce furau soldaţii ruşi ceasurile românilor în vreme de război. Explicaţia unui istoric
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***