sâmbătă, iulie 13, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

VIDEO Isprava unui localnic din Timiş sancționată de primar. I-a adus înapoi gunoiul aruncat pe câmp, cu exacavatorul!

Nu e o noutate faptul că foarte mulți oameni se descotorosesc de gunoaie la voia întâmplării. De la gunoi menajer şi până la materiale rezultate din demolări sau renovări de construcții, românii le aruncă, profitând de lipsa de vigilență a autorităților, pe câmpuri sau  pe marginea drumurilor. Revoltat de o astfel de faptă a unui localnic, un primar din Timiş i-a adus înapoi gunoiul la poartă, cu excavatorul.

Primarul localității Traian Vuia din județul Timiş, Vasile Petruescu, a decis să îi ducă unui localnic, la poartă, molozul pe care l-a aruncat la marginea localității Jupani. Petruescu susține că s-a saturat de valul de reclamații din partea localnicilor şi, folosind tractorul primăriei, i-a mutat molozul din câmp, în fața geamului, unei femei care s-a gândit că poate scăpa de acesta, aruncându-l la întâmplare. Un localnic a filmat scenele, primarul confirmând mai apoi că a decis să facă acest lucru pentru a-i descuraja şi pe alți localnici să arunce gunoiul şi molozul pe câmp.

„În sfârşit, molozul şi resturile din dărâmarea clădirilor şi aruncate, blocând un drum, se reîntorc acasă la proprietar, la Jupani! Ne dorim să avem o comună curată, dar aruncăm mizerii peste tot, nerespectând legea şi normele de protecție a mediului”, a scris primarul revoltat, pe o rețea de socializare. Contactat de Lugoj Info.ro, Vasile Petruescu recunoaşte că el a dat ordinul de mutare a gropii de gunoi şi susține că o să îi pună în vedere omului să curețe domeniul public, iar mai apoi îi va aplica şi o amendă. Primarul susține că drumul aflat în exploatare a fost închis de cetățean, iar asta l-a scos din sărite atât pe el, cât şi pe alți locuitori ai comunei.

Foarte interesant și..  Primarul care a renunțat la Ziua Comunei pentru a le face asfalt oamenilor

Sursa: lugojinfo.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.