Connect with us

INEDIT news

Misterele Munţilor Bucegi la graniţa dintre legendă şi realitate

Published

on

Fascinată de Munţii Bucegi, de misterul care învăluie aceste locuri legendare, de tainele pe care le ascund, Georgeta Florea, clarvăzătoarea din Drajna de Jos, vorbeşte despre secretele ascunse de aceşti munţi.

Vizionara susţine că a călătorit astral prin tunelurile subterane din Bucegi, canale care fac legătura cu Egipt şi Tibet. Munţii Bucegi au reprezentat dintotdeauna o enigmă. Sunt locuri tainice, încărcate de istorie, de energii nevăzute, de mistere care nu au fost dezlegate până acum.

Pentru Georgeta Florea, însă, munţii noştri nu mai au secrete. Ea vorbeşte despre existenţa, în măruntaiele Bucegilor, a unei biblioteci unde este adăpostită istoria omenirii de la facerea lumii încoace, dar şi vestigii ale unei civilizaţii de mult apuse.

Bucegii, susţine Georgeta Florea, ascund praful de aur care lungeşte viaţa omului. Acesta este adevăratul motiv pentru care americanii au întreprins numeroase cercetări în zonă.

Pentru turişti, Babele şi Sfinxul din Bucegi reprezintă simple monumente ale naturii, figuri dăltuite în piatră de vânt, ploaie şi zăpadă. Georgeta Florea vorbeşte, în schimb, despre Babele şi Sfinx ca despre locuri sacre, intrări spirituale către tunelele de legătură cu Egipt şi Tibet.

Nici în ziua de azi nu se ştie de ce, în 1993, pe parcursul lunii august, Munţii Bucegi „au jucat” pur şi simplu. Câteva sute de cutremure de mică intensitate s-au înregistrat atunci în zonă. Nu se cunoaşte nici sursa celor şapte izvoare. Specialiştii au constatat că se alimentează dintr-un lac subteran imens. Cert este că debitul este de 4000 de litri pe secundă. Toate aceste informaţii au fost secretizate de autorităţile comuniste.

S-a depăşit sau nu graniţa dintre legendă şi realitate? Fiecare dintre noi este în măsură să judece. Cert este că există destule persoane care susţin că, în călătoriile lor pe cărările Bucegilor, s-au întâlnit cu fiinţe supranaturale. Georgeta Florea spune că nu sunt fabulaţii, cum ar fi tentaţi să credem. În materialul video de mai jos, vizionara explică de ce:

Alte informaţii despre misterele Munţilor Bucegi puteţi citi şi AICI.

RECOMANDARE
Un stat european îşi deschide larg porţile pentru români. Salariile ajung şi la 6.000 de euro

Sursa: incomod-media

loading...

Din lume

Enigma vasului EDUARD BOHLEN! O navă lungă de 100 de metri îngropată în nisipul Deșertului Namib!

Published

on

By

Nava EDUARD BOHLEN este ambarcațiunea misterioasă  care a eșuat în Atlantic  și se află în prezent în deșert.Vasul ”Eduard Bohlen” a fost construit în anul 1891.

Era o navă rezistentă pentru acele vremuri, având un  tonaj (volumul spatiilor interioare ale navei exprimate în tone registru) de 2.300 și o lungime de 94 de metri. Naviga cu un echipaj de 43 de persoane la bord. 

După 20 de ani de activitate, la  5 septembrie 1909, sub pavilion german, urma să facă o deplasare din Swakopmund (Namibia) la Table Bay, Cape Town (Africa de Sud). Ceața densă de pe coastele Skeleton,a făcut ca  ambarcațiunea să  se ciocnească de stânci. ”Eduard Bohlen” s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în Conception Bay.

De la acel eveniment nefast au trecut peste 100 de ani și, deoarece deșertul namibian a înaintat vertiginos în apele Oceanului Atlantic, vasul a ajuns între dunele de nisip, la o distanță de mai bine de 400 de metri de țărm. Astăzi ne  oferă imagini incredibile.

RECOMANDARE
Un plan indraznet. Centralele termice individuale "de apartament" pe gaze naturale să fie interzise cu totul în întreaga Uniune Europeană

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***