duminică, aprilie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Misterele Munţilor Bucegi la graniţa dintre legendă şi realitate

Fascinată de Munţii Bucegi, de misterul care învăluie aceste locuri legendare, de tainele pe care le ascund, Georgeta Florea, clarvăzătoarea din Drajna de Jos, vorbeşte despre secretele ascunse de aceşti munţi.

Vizionara susţine că a călătorit astral prin tunelurile subterane din Bucegi, canale care fac legătura cu Egipt şi Tibet. Munţii Bucegi au reprezentat dintotdeauna o enigmă. Sunt locuri tainice, încărcate de istorie, de energii nevăzute, de mistere care nu au fost dezlegate până acum.

Pentru Georgeta Florea, însă, munţii noştri nu mai au secrete. Ea vorbeşte despre existenţa, în măruntaiele Bucegilor, a unei biblioteci unde este adăpostită istoria omenirii de la facerea lumii încoace, dar şi vestigii ale unei civilizaţii de mult apuse.

Bucegii, susţine Georgeta Florea, ascund praful de aur care lungeşte viaţa omului. Acesta este adevăratul motiv pentru care americanii au întreprins numeroase cercetări în zonă.

Pentru turişti, Babele şi Sfinxul din Bucegi reprezintă simple monumente ale naturii, figuri dăltuite în piatră de vânt, ploaie şi zăpadă. Georgeta Florea vorbeşte, în schimb, despre Babele şi Sfinx ca despre locuri sacre, intrări spirituale către tunelele de legătură cu Egipt şi Tibet.

Nici în ziua de azi nu se ştie de ce, în 1993, pe parcursul lunii august, Munţii Bucegi „au jucat” pur şi simplu. Câteva sute de cutremure de mică intensitate s-au înregistrat atunci în zonă. Nu se cunoaşte nici sursa celor şapte izvoare. Specialiştii au constatat că se alimentează dintr-un lac subteran imens. Cert este că debitul este de 4000 de litri pe secundă. Toate aceste informaţii au fost secretizate de autorităţile comuniste.

Foarte interesant și..  Află secretele cristalelor! Care dintre ele te scapă de celulită, de insomnii si luptă împotriva invidiei! Trebuie sa le ai in casa!

S-a depăşit sau nu graniţa dintre legendă şi realitate? Fiecare dintre noi este în măsură să judece. Cert este că există destule persoane care susţin că, în călătoriile lor pe cărările Bucegilor, s-au întâlnit cu fiinţe supranaturale. Georgeta Florea spune că nu sunt fabulaţii, cum ar fi tentaţi să credem. În materialul video de mai jos, vizionara explică de ce:

Alte informaţii despre misterele Munţilor Bucegi puteţi citi şi AICI.

Sursa: incomod-media

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.