Connect with us

INEDIT news

Misterele Munţilor Bucegi la graniţa dintre legendă şi realitate

Published

on

Fascinată de Munţii Bucegi, de misterul care învăluie aceste locuri legendare, de tainele pe care le ascund, Georgeta Florea, clarvăzătoarea din Drajna de Jos, vorbeşte despre secretele ascunse de aceşti munţi.

Vizionara susţine că a călătorit astral prin tunelurile subterane din Bucegi, canale care fac legătura cu Egipt şi Tibet. Munţii Bucegi au reprezentat dintotdeauna o enigmă. Sunt locuri tainice, încărcate de istorie, de energii nevăzute, de mistere care nu au fost dezlegate până acum.

Pentru Georgeta Florea, însă, munţii noştri nu mai au secrete. Ea vorbeşte despre existenţa, în măruntaiele Bucegilor, a unei biblioteci unde este adăpostită istoria omenirii de la facerea lumii încoace, dar şi vestigii ale unei civilizaţii de mult apuse.

Bucegii, susţine Georgeta Florea, ascund praful de aur care lungeşte viaţa omului. Acesta este adevăratul motiv pentru care americanii au întreprins numeroase cercetări în zonă.

Pentru turişti, Babele şi Sfinxul din Bucegi reprezintă simple monumente ale naturii, figuri dăltuite în piatră de vânt, ploaie şi zăpadă. Georgeta Florea vorbeşte, în schimb, despre Babele şi Sfinx ca despre locuri sacre, intrări spirituale către tunelele de legătură cu Egipt şi Tibet.

Nici în ziua de azi nu se ştie de ce, în 1993, pe parcursul lunii august, Munţii Bucegi „au jucat” pur şi simplu. Câteva sute de cutremure de mică intensitate s-au înregistrat atunci în zonă. Nu se cunoaşte nici sursa celor şapte izvoare. Specialiştii au constatat că se alimentează dintr-un lac subteran imens. Cert este că debitul este de 4000 de litri pe secundă. Toate aceste informaţii au fost secretizate de autorităţile comuniste.

S-a depăşit sau nu graniţa dintre legendă şi realitate? Fiecare dintre noi este în măsură să judece. Cert este că există destule persoane care susţin că, în călătoriile lor pe cărările Bucegilor, s-au întâlnit cu fiinţe supranaturale. Georgeta Florea spune că nu sunt fabulaţii, cum ar fi tentaţi să credem. În materialul video de mai jos, vizionara explică de ce:

Alte informaţii despre misterele Munţilor Bucegi puteţi citi şi AICI.

RECOMANDARE
Florin Iordache, imagini inedite in care apare vorbind in fata unei sali goale: "Votaţi-mă pe mine, votaţi...pentru a fi aproape de Uniunea Europeană"

Sursa: incomod-media

loading...

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

RECOMANDARE
Klaus Iohannis, apel disperat catre natiune: inlocuirea acestui "accident al democratiei romanesti" care este Guvernul Dragnea-Dancila
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***