miercuri, mai 22, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

(Video) OZN pe cerul României în plin Război în Ucraina? A luminat cerul Buzăului noaptea trecută la 2:20

În cursul zilei de vineri, 11 martie 2022, un bărbat din comuna buzoiana Smeeni a trimis la redacția „Adevărul“ o filmare de peste două minute care surprinde un punct luminos aflat mult deasupra unei localități vecine, Gherăseni sau Costeşti, in apropierea drumului European E85.

Cel care a trimis filmarea a declarat că a observat un punct luminos straniu in jurul orelor 2:20 spune că obiectul a stat nemișcat mai bine de două minute.

””Pe la 2 şi un sfert m-am trezit să merg la bucătărie ca să beau apă. Am gemulețul exact spre Gherăseni şi când am văzut lumina aia m-am dus să o trezesc şi pe soţia mea. I-am zis, ce o fi aia, după care a început să filmeze. Eu nu am văzut niciodată așa ceva. Mi-a captat atenția pentru că era ciudat. Cu ochiul liber am văzut aşa: se mărea, apoi parcă se rupea ceva din el. Pe urmă se închidea de tot, pe urmă iar se lumina. Nu știu ce o fi fost”, a spus Marian, martorul care a filmat obiectul luminos in jurul orei 2:20.

Buzoianul care a filmat obiectul luminos precizează că pe acea direcție nu există stâlpi de telecomunicații sau eoliene cu balize luminoase în vârf. De asemenea, exclude că ar fi văzut, de fapt, luna sau alt corp ceresc, întrucât punctul luminos avea o formă şi nuanță neobișnuite şi a dispărut definitiv.

Clipul video a ajuns ulterior şi în atenţia membrilor Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) care, după ce au analizat ”cât s-a putut ” înregistrarea, au conturat o primă concluzie.    ”

Nu pare a fi un fenomen cunoscut, dar nu avem suficiente informații din această înregistrare ca să putem trage o concluzie. Se încadrează în seria fenomenelor aeriene neidentificate. Vom căuta să aflăm dacă a mai fost observat şi de alţi martori. Cazul îl vom păstra în documentele noastre”, au transmis reprezentanții ASFAN.

Foarte interesant și..  Guvernul american ar fi intrat în contact cu 3 specii de extratereștri şi ar fi făcut un pact cu ei

In contextul actual, al războiului din Ucraina, sa fie oare o coincidenta apariția pe cerul României a acestui obiect misterios?

VIDEO AICI 

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.