Connect with us

Din lume

VIDEO TULBURĂTOR în memoria VICTIMELOR atacului armat din LAS VEGAS. Ei sunt cei cărora viaţa le-a fost curmată brusc de un dezechilibrat psihic

Published

on

RECOMANDARE
Nebunie totală. Urs pe motocicletă în Rusia

Un video tulburător a fost postat pe Youtube, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în atacul sângeros de pe 1 octombrie, în Las Vegas. Filmul este însoţit de un mesaj la fel de emoţionant: „Ieri, 59 de iubitori de muzică au plecat la un concert şi nu s-au mai întors niciodată acasă. Astăzi, ne amintim de ei”.

https://www.youtube.com/watch?v=H3ZDfm_M4xY

În noaptea de 1 octombrie 2017, Stephen Craig Paddock, un american în vârstă de 64 de ani, a deschis focul asupra mulțimii care asista la un concert de muzică country pe The Strip, Las Vegas, împușcând mortal 59 de oameni și rănind alți 530. Paddock a tras de la 100 de metri înălțime, de la etajul 32 al hotelului-cazino Mandalay Bay, unde nu putea fi neutralizat imediat de poliție, și s-a sinucis înainte ca forțele de ordine să îl captureze. Paddock a acționat de unul singur, iar motivul este încă necunoscut. Atacul se înscrie într-un șir de violențe comise de așa-zișii „lupi singuratici”, similar celor din Norvegia (2011), Sydney (2014), Orlando (2016) și Nisa (2016).

Acesta este ce de-al 273-lea atac armat în masă din Statele Unite în 2017 și cel mai sângeros din istoria țării, depășind ca număr de victime atacul din clubul de noapte Pulse de pe 12 iunie 2016. Atacul a relansat dezbaterile privind accesul cetățenilor americani la arme de foc. Constituția SUA garantează dreptul la portarmă.

loading...

Din lume

O creatură gigantică a fost pescuită într-un ocean. Greutatea ei este una incredibilă

Published

on

By

RECOMANDARE
Apelul venit de la Organizația Mondială a Sănătății: Eliminați urgent din hrană dumneavoastră aceste 7 alimente. Ele sunt responsabile de hrănirea cancerului

Această creatură a fost pescuită în apropiere de coasta pacifică a statului Peru, la frontiera cu Ecuadorul.

Locul respectiv este cunoscut sub denumirea de Golful La Cruz.

La sfârșitul lunii aprilie a fost pescuită această mare creatură ce cântărește o tonă.

Reprezintă o Mantarraya gigantică. Denumirea științifică a speciei este Manta birostris. Vietatea trăiește în mările tropicale și temperate din întreaga lume.

Se hrănește cu plancton, pești mici și calmari. Ca și rechini, are pești care o deparazitează.
Populația de Mantaraya a fost decimată în anii 90 de pescari. În prezent, sunt puține exemplare.

De aceea este considerată o specie vulnerabilă în Filipine, Argentina, Golful Mexic. Faptul că a fost pescuită în Peru reprezintă o raritate.
În imaginile de mai jos se observă cum creatura este ridicată de o macara. Bineînțeles pe plajă s-au strâns numeroși curioși.

Sursa: videoviraliweb.com

loading...
Citește mai departe>>

Facebook

Alte recomandări

Loading...

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***