Video Un etnic rom jură în biserică, sub îndrumarea unui preot. Imaginile au devenit virale - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Video Un etnic rom jură în biserică, sub îndrumarea unui preot. Imaginile au devenit virale

Published

on

RECOMANDARE
Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

Un bărbat de etnie romă a fost filmat într-o biserică din Timişoara, în timp ce, sub îndrumarea preotului, jură că nu a întreţinut relaţii sexuale cu nora sa. Arhiepiscopia Timişoarei a deschis o anchetă în acest caz, după ce imaginile au apărut pe Facebook, transmite MEDIAFAX.

În filmarea postată pe Facebook, realizată la începutul lunii noiembrie, se poate observa cum în lăcaşul de cult din Timişoara, aflat în zona Lipovei, intră cinci bărbaţi de etnie romă, unul dintre ei fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu nora sa.

„El vrea să jure, mă scuzi că spun aici, în faţă, că la noi se spune pă direct, la ţigani, dacă o (…) pe noră-sa”, îi spune unul dintre bărbaţi preotului.

„Nici pe una n-am (…) şi n-am avut dragoste faţă de ea”, răspunde cel acuzat, care se pune în genunchi în mijlocul bisericii, cu mâna pe cruce şi pe Evanghelie.

Apoi, un preot îl învaţă pe bărbatul acuzat cum să jure.

„Şi acum ziceţi aşa: jur în faţa lui Dumnezeu, în faţa lui Hristos, fiind în biserică, că eu, şi vă daţi numele, nu am avut nicio relaţie cu nora mea, că nu am întreţinut relaţii sexuale şi că n-am profitat de ea. Acesta este adevărul şi numai adevărul. Dumnezeu să-mi primească jurământul. Amin. Sărutaţi crucea şi Evanghelia. Aşa să fie cum aţi spus”, spune preotul, iar bărbatul repetă după el.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/fanika.fane.9/videos/886217178213016/?lst=100010280558989%3A100004742262206%3A1515601957″ width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Arhiepiscopia Timişoarei, a fost demarată o cercetare internă, după ce a fost făcut public, pe Facebook, filmuleţul în care bărbatul de etnie romă este învăţat de preot cum să jure într-o biserică din oraş că nu a întreţinut relaţii sexuale cu nora sa.

Potrivit presei locale, reprezentanții Arhiepiscopiei Timișoarei au anunţat că preotul sub supravegherea căruia un cetățean de etnie romă a înjurat și a jurat într-o biserică din Timișoara și-a dat demisia din funcția de consilier la Centrul Eparhial. Mai marii bisericii au precizat că părintele a fost nevoit să cedeze presiunii exercitate de cei cinci romi și să le facă pe plac. Citeşte mai mult pe MEDIAFAX

loading...

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
Comisia Iordache da o noua lovitura justitiei. Modificare in Codul Penal cu dedicatie pentru Dan Voiculescu

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***